20 august 2013

Despre papa Francisc si imposibila lui misiune


Cine sta sa caute care sunt cauzele prabusirii bisericii catolice?
Poate au gresit pentru ca nu i-au lasat pe preoti sa se casatoreasca.
Familia este un izvor de armonie si normalitate. A sluji si biserica si familia iti ocupa tot timpul si nu mai ai timp de fantezii morbide sau neghioabe.
Altfel, obligati sa traiasca precum calugarii sau sfinitii, nestiind sa isi transmute energia sexuala si sa o controleze, supusi la prea multe tentatii si incercari, preotii catolici au sfarsit tragic murdarind imaginea bisericii si a  trecutului ei spiritual.
Evident ca papa Francisc este el insusi surprins de coruptia pe care a gasit-o la Vatican.
Nu neaparat coruptia materiala ci mai ales morala.
Papa sa nu isi faca griji deoarece fiecare raspunde pentru propriile actiuni si nu este el vinovat de mizeria in care a ajuns biserica.
Sa-si faca datoria, sa fie in continuare senin si glumet deoarece nu va mai putea salva biserica.
Sigur, si-ar putea obtine o moarte de martir, dar nici asta nu este obligatoriu.
Sa stea linistit deoarece este vointa lui Dumnezeu si a lui Hristos sa lase bisericile care au devenit mai corupte decat templul evreilor sa se prabuseasca.
Hristos cunoaste toate aceste mizerii precum si pe dusmanii bisericilor pe care ii lasa sa isi inchipuie ca pot sa aiba vreo influenta asupra minunii care este Crestinismul.
Pana la urma planeta este plina de nebuni.
Avem natiuni intregi anti-christe, avem dusmani ai civilizatiilor de pe alte planete, avem satanisti. Toti acestia la cel mai inalt nivel…
Avem presedinti de state care vor sa interzica sarutul pe strada…
Ce tacam complet, ne aflam intr-o lume mai absurda decat piesele de teatru ale lui Ionescu.
Atat trebuie sa stim fiecare ca Dumnezeu doreste sa nu ii pedepseasca personal pe toti acesti smintiti ci doreste sa ii lase sa se pedepseasca singuri.
Doreste sa ii lase sa isi aduca singuri sfarsitul asupra lor.
Ceea ce se intampla cu fiecare zi. 
Sa ii lasam pe nebuni in pace.
Nu este treaba noastra sa ne hizlim peste gardul spitalului de nebuni toata ziua si sa ne miram de ce vedem acolo.
Dimpotriva treaba noastra este sa stam cu privirea spre cer si spre Dumnezeu.
Eu il simpatiez pe Papa Francisc.
Ce biune i-ar prinde un consilier ca mine.
Impreuna am salva si purifica biserica.
Dar daca nici cei mai buni dintre catolici nu vad ceva cu adevarat bun in mine, sa lasam mai bine biserica sa isi ispaseasca soarta si noi sa ne vedem de ale noastre…

Zadarnic strigam noi la acesti super catolici si super ortodocsi care nu vad si nu aud nimic decat sfanta liturghie, sfanta duminica, sfintele moaste si sfintele icoane si alte o mie de pseudo sfinte...
Tot asa si ingerii lor vor veni la ei si vor fi primiti cu aceeasi indiferenta... 
Sunt prea preocupati sa ridice imnuri de slava Fecioarei pentru a mai si sta de vorba cu ea cu adevarat...
Dupa cum am spus, sa contemplam cele perfecte, sa stam cu ochii asupra Desavarsirii deoarece( Asadar voi sa nu aveti alt templu si alta biserica decat Dumnezeu cel viu! )


21. Iar cele douăsprezece porţi sunt douăsprezece mărgăritare; fiecare din porţi este dintr-un mărgăritar. Şi piaţa cetăţii este de aur curat, şi străvezie ca sticla.
22. Şi templu n-am văzut în ea, pentru că Domnul Dumnezeu, Atotţiitorul, şi Mielul este templul ei.
23. Şi cetatea nu are trebuinţă de soare, nici de lună, ca să o lumineze, căci slava lui Dumnezeu a luminat-o şi făclia ei este Mielul.
24. Şi neamurile vor umbla în lumina ei, iar împăraţii pământului vor aduce la ea mărirea lor.
25. Şi porţile cetăţii nu se vor mai închide ziua, căci noaptea nu va mai fi acolo.
26. Şi vor aduce în ea slava şi cinstea neamurilor.
27. Şi în cetate nu va intra nimic pângărit şi nimeni care e dedat cu spurcăciunea şi cu minciuna, ci numai cei scrişi în Cartea vieţii Mielului.

Ap 21

4 comentarii:

  1. De ce nu le spui oamenilor care te citesc, ADEVARUL?Nu ai curajul sa le spui tuturor ca Iezuitii sunt responsabili cu ideologiile si manipularile mintii oamenilor,ca America si americanii sunt responsabili cu apararea Iudeo-masonilor si pedepsirea lumii intregi(care refuza NOM),ca Rotschilzii sunt responsabili cu inrobirea omenirii prin intermediul banilor si sistemului bancar!Si peste toti cei pe care-i vedem cand si cand pe la stiri,spune-le cititorilor ADEVARUL despre Familiile ORSINI,BREAKSPEARE,,FARNESE,SOMAGLIA,ALDOBRANDINI,PALLAVICINI,CECIL,BORGHESE,CAETANI,adevaratii conducatori ai lumii....Nu te mai ascunde dand "delete" comentariilor cinstite,oneste,adevarate....

    RăspundețiȘtergere
  2. Bati campii, nu am dat delete la nici un comentariu "cinstit, onest, adevarat".
    Iar a-i pune in aceeasi oala pe iezuiti cu dusmanii lor e o tehnica de manipularea prea ieftina pentru acest loc.
    Ia-ti "inteligenta" si du-te in alta parte unde sunt oameni mai saraci cu Duhul...
    Si apropo, daca vreo biserica o sa dispara, cu atat mai mult dusmanii ei anti-christi, evident...
    Este posibil ca in viitor sa nu mai fie catolici sau ortodocsi sau protestanti.
    Dar anti-christi cu siguranta nu vor mai fi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca da,in viitorul apropiat se urmareste a exista o singura religie,o singura biserica,o singura conducere,o singura autoritate,o singura casta proprietara a tuturor bogatiilor lumii...se numeste NOM(Noua Ordine Mondiala)pentru infaptuirea careia "muncesc" din greu,de sute de ani,Iezuitii si Iudeo-masonii,coordonati si condusi de Reptilieni,"Grey",Archoni,etc.IISUS HRISTOS le-a cam incurcat planurile,amanandu-le doar...Numai daca privesti cu ochii mintii larg deschisi vei vedea ca in toata lumea TOTI sefii TUTUROR firmelor,multi-nationalelor,bancilor,organismelor mondiale,guvernelor,parlamentelor,armatelor,etc. sunt evrei .....Citeste articolele exceptionale ale Prof. DAN BOZARU-Problema interventiei extraterestre (o serie de articole)si spune-le cititorilor blogului tau ADEVARUL..... sau apasa "delete"daca te supara comentariul.....

      Ștergere
  3. Daca tu chiar crezi in aceste lucruri si doresti sa le promovezi, nu o faci tocmai inspirat si umbli dupa tine cu sugestii negative.
    Exprimarea ta nu-mi inspira incredere.
    Si pana la urma Umanitatea oricum se va uni, nu e nimic rau sa ai o singura autoritate si o singura conducere si o singura biserica.
    Aceste lucruri vor fi pana la urma.
    Nu vrei sa intelegi ca iudeo-masonii sunt dusmanii iezuitilor?
    Mi se pare ca nu incerci decat sa ii zapacesti mai rau pe oameni...

    RăspundețiȘtergere