15 septembrie 2013

Mai exista evrei?


Am aflat si eu de curand o teorie care este foarte posibil sa fie adevarata.
Si anume ca neamul evreilor s-a pierdut definitiv si ca cei care astazi isi spun evrei sunt defapt neamul khazarilor care au acceptat Iudaismul ca religie acum vreo mie de ani si ceva. 
Puteti gasi pe net informatii in limba romana dar cea mai completa analiza o gasim cred aici: http://ro.altermedia.info/istorie-alternativa/khazarii-al-treisprezecelea-trib_2525.html 
Este posibil sa fie adevarata aceasta intreaga teorie deoarece o in ungaria spre exemplu a ramas o mare comunitate de astfel de evrei. 
In fine pana la urma cu totii ne tragem din Adam chiar daca unii sunt urmasii lui Set si ceilalti ai lui Cain. 
Totusi ar fi interesat de aflat daca acesti khazari se trag din Cain sau din Set. Daca sunt urmasi ai lui Noe sau supravietuitori ai Potopului.
In fine teoriile lor totusi nu tin seama ca in afara de Noe au mai supravietuit doua grupuri Potopului… 
O alta informatie extrem de intersanta este aceea ca steaua lui David si-ar afla originea iata mult mai la est, ceea ce corespunde realitatii.
Mai aflam ca Ungaria a fost o vreme bilingva, probabil de aici i se trage obsesia de astazi…

Vezi mai jos un mic filmulet care spre sfarsit face o asociere interesanta. 

9.    Ştiu necazul tău şi sărăcia ta, dar eşti bogat, şi hula din partea celor ce zic despre ei înşişi că sunt iudei şi nu sunt, ci sinagogă a satanei. Ap 2

9.    Iată, îţi dau din sinagoga satanei, dintre cei care se zic pe sine că sunt iudei şi nu sunt, ci mint; iată, îi voi face să vină şi să se închine înaintea picioarelor tale şi vor cunoaşte că te-am iubit. Ap 3Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu