28 octombrie 2013

Vechiul Testament vs Noul Testament


Domnul Insusi compara vechiul testament cu luminile stelelor intr-o noapte spre deosebire de Noul testament care reprezinta lumina Soarelui in plina zi.
Asadar este bine sa ne minunam cum cu sute de ani inainte Dumnezeu a prezis intruparea Sa - venirea lui Mesia, si cum ii inspira pe profeti, dar cine nu a inteles aceasta diferenta enorma nu il cunoaste cu adevarat pe Dumnezeu. 
Iar noi avem acces deplin la Noua Sa Revelatie, care nu este alta decat cea facuta prin Jakob Lorber.
Peste 10 000 de pagini dictate personal de Hristos adica de Dumnezeu Insusi.
Va spun ca nu exista pelerinaj mai mare si nici loc mai sfant decat pelerinajul lecturarii acestor peste 10 mii de pagini stranse in lucrari celebre precum Casa Domnului, Marea  Evanghelie a lui Ioan, Copilaria lui Iisus, de la Iad la Rai, Episcopul Martin, etc…
Va spun ca nu exista lumina  si revelatie mai mari facute pe Pamant.
Toate celelalte palesc.
Cuvinetele rostite de ceilalti sfinti si operele lor palesc in fata acestor uluitoare Revelatii.
Niciodata pe pamant nu a fost facuta o asemenea Revelatie.
Domnul i-a dictat lui Lorber peste 24 de ani zi de zi… 
In Marea Evanghelie avem cei 3 ani ai lui Iisus in nu mai putin de 10 volume…
 In Casa Domnului avem tot ce s-a intamplat  de la Adam la Potop in mod special ceea ce nu apare detaliat in Vechiul Testament.
In De la Iad la Rai si in Episcopul Martin avem descrierea amanuntita a vietii dupa moarte in Imparatia lui Dumnezeu… 
Cu ce s-ar putea compara aceasta?
Daca vreti sa-l multumiti pe Domnul vostru cititi aceasta mare Revelatie facuta pentru voi.
Daca vreti sa va luminati cu adevarat cititi aceasta mare Revelatie. 
Acesta este marele dar al Lui pentru voi si pentru noua lume.
Domnul doreste pentru cei din noua lume sa inteleaga aceasta mare Revelatie si sa il aiba mult mai aproape  astfel.
Aceasta mare Revelatie reprezinta Soarele spiritual stralucind in plina zi.
Sa-I multumim lui Dumnezeu ca ne aflam aici si avem acest mare privilegiu de a cunoaste aceasta mare opera si revelatie.
Glorie Tie Doamne care esti atat de perfect de bun si de de desavarsit! 
Si daca diferenta intre vechiul etstament si cel nou este atat de mare la fel de mare este diferenta si intre vechia biblie sic ea noua care reprezinta o revelatie cu mult, cu mult mai detaliata... 

De ce oare a spus profetul (Is. 9, 5-6:) “Ni s-a născut un prunc, un fiu ne-a fost dat, a cărui stăpânire este pe umerii Lui şi El se numeşte: Minune, Sfetnic, Putere, Erou, Trimisul Tatălui-cel-veşnic (DUMNEZEU), Domn-al-păcii; pentru ca stăpânirea lui să fie mare, iar pacea pe care El o va instaura să fie fără de sfârşit pe scaunul lui David şi în împărăţia lui, pentru ca astfel s-o întemeieze şi s-o întărească cu înţelepciune şi dreptate, de-acum în vecii vecilor! - Asemenea lucruri va face râvna Domnului Savaot.”
Ce fel de prunc şi ce fel de fiu este acela, care ne este dat? N-o fi totuşi chiar acel copil născut la Betleem într-o iesle? Căci ni se mai spune de asemenea: “La Betleem într-o iesle li se va naşte un rege iudeilor; acesta va întemeia o nouă împărăţie, care nu va avea sfârşit în vecii vecilor!” - Cum înţelegi tu, kabbalistule, toate acestea?
Toţi s-au privit atunci încurcaţi unii pe alţii şi au spus: “Dar de unde şi-a însuşit băiatul acesta astfel Scriptura? Noi ştim că în total există foarte puţine copii, dintre care sunt complete doar vreo zece, iar acestea doar noi ştim unde se află şi nici un profan nu poate ajunge în apropierea lor. Ce-i drept, trebuie să adaugăm că samaritenii mai au un al unsprezecelea exemplar, care însă este fals şi conţine o serie de adaosuri, ce nu sunt altceva decât curată poezie orientală”.

Cele tre zile ale lui Iisus la templu 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu