20 ianuarie 2014

Recucerirea spiritualitatii nivelelor inferioare



Asadar raul a fost izolat in planurile inferioare si a cucerit planurile inferioare, sau mai bine zis i s-a dat putere in planurile inferioare care sunt  planul fizic si planul astral inferior unde se afla infernurile.
La nivelul centrilor energetici putem spune ca s-a salasluit la nivelul primilor 3 centrii care corespund posesiunilor fizice si dragostei pt aceste posesiuni lumesti, sexualitatii si vanitatii respectiv puterii acestei lumi.
Tocmai de aceea sfintii si chiar si Intruparea ne recomanda sa ne fixam deasupra ascestor centrii respectiv pe nivelul celui de a-l patrulea centru care este Iubirea.
Asadar la nivelul primilor centrii avem parte de energii deturnate, scoase de sub binecuvanatrea divina, dupa cum am spus: acumularea de posesiuni materiale, sexualitate animalica, respectiv dorinta de putere si chiar asuprirea si exploatarea celorlalti atunci cand puterea este obtinuta.
Asadar avem doua solutii, fie abandonarea a tot ce tine de primii trei centrii respectiv bunurileaamteriale prin juramantul saraciei, a sexualitatii prin juramantul abstinentei, si a puterii prin juramanatul ascultarii.
Aceasta este prima varianta, cea a renuntatrii si avem aici calugarii tuturor religiilor care fac juraminte asemanatoare la intrarea in diferitele manastiri.
O alta avrianta este redobandirea binecuvantarii asupra acestor energii ale primilor centrii.
Adica sa activam in ele dar sa fim si in binecuvantarea lui Dumnezeu.
Aceasta se poate intampla in felul urmator.
La nivelul primului centru omul trebuie sa imparta cu ceilalti bunurile materiale respectiv bogatia , el sa fie doar un administrator, iar orice posesie sa fie pusa si consacrata si celorlalti.
Sexualitatea poate fi si ea transformata intr-o energie si experienta binecuvantata experimentand-o intotdeauna insotita de iubire si cautand sa ridicam aceasta energie spre nivelele superioare, respectiv sa dobandim continenta iar intalnirea celor doua polaritati sa fie una extatica, plina de iubire divina.
In privinta puterii si aceasta trebuie supusa vointei lui Dumenzeu.
Avem aici exemplu regi care au ascultat de Dumnezeu si au cautat sa faca voia Lui spre binele celor multi.
Deoarece niciunul dintre voi nu a renuntat si nu a devenit calugar inseamna ca ne aflam pe cea de-a doua cale respectiv cautam sa ne purificam fiinta de orice energie negativa si inca sa repunem in posesia divinitatii toate energiile fiintei noastre.
Adica ii oefrim bunurile materiale si le impartim cu ceilalti,
Ii oferim sexualitatea si asteptam binecuvantarea Lui si o insotim de multa iubire si puritate, devenim aceiasi adolescenti eterni care obtineau extazul si fericirea dintr-un simplu sarut...
Iar pentru al treilea centru, devenim umili si ne straduim sa facem voia lui Dumnezeu si nu voia noastra.Sau voia superiorului nostru, maestru spiritual sau duhovnic.
Si in acest fel imparatia ce a fost data satanei va fi incet incet recuperata atat in interiorul nostru cat si in exterior la nivel macrocosmic.
Infernurile se vor goli candva iar oamenii vor trai in paradisul din care Adam a fost alungat.
Vor deveni asemnea unor copii, nu la minte ci la iubire, puritate si iertare si in relatia cu Dumnezeu.
Iata ce avem de facut.
Sa le transfiguram pe toate, sa devenim plini de iubire si puritate, sa ii oferim totul lui Dumnezeu, sa renastem in El si sa redescoperim Viata asa cum El a creat-o...
Mult succes pe cale! Depuneti efort deoarece Imparatia se ia cu asalt in aceste timpuri...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu