2 februarie 2014

8 mari unitati administrativ-teritoriale planetare



Apropo de aceste uluitoare profetii facute de Fecioara Maria prin Sundar Singh...
Priviti cum se realizeaza cu fiecare zi.
Priviti cum englezii tocmai s-au lasat la urma prin atitudinea lor fata de romani.
In zadar Printul Charles a tot venit prin Romania...
Nu au priceput.
S-au intors impotriva romanilor si vor fi lipsiti de binecuvantare.
De aceea vor ramane la urma. Iar profetia exact asa spune !!!!!!!!!
M-am gandit la aceste 8 unitati administrativ teritoriale planetare in care sa fie incluse natiuni care se aseamana din punct de vedere spiritual, care au aceeasi credinta adica.
Asadar 1 desigur capul intregii lumi, Europa cea crestina.
2. Rusia cea mare si crestina...
3. China, Japonia si Coreea unita. Pot sa primeasca desigur si Taiwanul si Vietnamul in aceasta uniune.
4. Marea Indie impreuna cu toate tarile pana in Indonezia. Thailanda , Filipine si celelalte care mai sunt in regiune. Aici intra si Nepalul si Tibetul. China sa lase in pace Tibetul!
5. Marea unitate a Islamului din Pakistan si pana in Maroc. Desi Pakistanul este al Indiei si ar trebuie sa  fie restituit Indiei.
6. Africa centrala si de sud o alta unitate.
7. Marea America latina, intreg continentul si ce va mai ramane din america centrala si mexic.
A opta diviziune ar fi  America si Canada iar a noua Australia Noua Zeelanda si Oceania.
Dar daca profetia despre america se va adeveri atunci acestea vor fi putin locuite si ar trebui sa aiba un statut aparte fata de celelalte regiuni intens populate, de aceea le-am lasat la urma.
Aceasta este o impartire care coprespunde ordinii divine deoarece fiecare natiune isi atrage binecuvantarea si judecata dupa cum se raporteaza la Unicul Dumnezeu iar aceasta raportare are loc prin credinta si actiunile fiecareia.
Aceasta este impartirea corecta si natiunile incluse in aceste diviziuni sunt surori chiar si din punct de vedere genetic.
Glorie Tie Doamne care te cobori pe Pamant cu fiecare zi tot mai intens! 


In acele timpuri viitoare, pe pamantul ales al Romaniei, Noul Ierusalim se va zidi deci in doua feluri: spiritual si material. In acele timpuri viitoare, mai marii popoarelor lumii pamantene se vor uni pentru a realiza o intelegere globala de ajutor mutual si vor centraliza sistemul monetar pentru a dirija cat mai bine viata administrativa la nivelul intregii planete. In acele vremuri viitoare, va apare o forta armata ce va fi educata si unificata pentru a fi universala, prezentand un caracter international. Poporul indian va fi fericit sa cunoasca si sa ajute poporul roman in misiunea sa planetara. Gratie relatiilor de prietenie ce se vor lega cu toate tarile de pe fata pamantului, Romania va scapa ca prin minune din conjunctura razboaielor. In timpurile ce vor veni, America de Nord si de Mijloc vor ajunge sa fie in cea mai mare parte un gigantic cimitir. Aceasta se va intampla tocmai in ajunul unor planuri de dominatie prin care se va urmari suprematia asupra intregii planete. Unica in actiune si care se va abtine sa ia parte la punerea in practica a frumoaselor idei si a infaptuirilor globale ce vor avea loc, va fi Anglia, insa parerea ei nu va fi luata in consideratie, deoarece la scurt timp dupa aceea ea va ajunge sa fie stapana numai asupra insulelor ei. Coloniile care-i apartin vor fi in totalitate redate libertatii in viitor. 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu