2 februarie 2014

America binecuvantata pt Obama



Intr-adevar lui Obama ii este mai usor sa fie mai umil decat ii este lui Putin deoarece Obama nu detine controlul deplin al magaoaiei care se afla in spatele lui.
Dar de ce ar binecuvanta Dumnezeu America cat inca mai este el Presedinte?
Pemntru ca Obama este o lectie de istorie divina vie.
Priviti cu totii la bunatatea lui Dumnezeu si la modul in care El emancipeaza si elibereaza lumea...
Iata nu traiau negrii mai rau decat animalele si nu erau ei obiectul celui mai josnic comert cu putinta, comertul cu oameni, comertul cu sclavi?
Iata cat de bun este dumnezeu si cum i-a eliberat pe negrii daruindu-le un reprezentant care sa conduca tara care i-a asuprit sute de ani...
Iata un motiv serios ca Dumnezeu sa nu permita sa se intample nimic rau americii atata timp cat Obama va fi Presedinte.
Sigur, spre sfarsitul mandatului ar putea sa faca anumite gesturi eroice prin care sa ramana in istorie cum ar fi denuntarea organizatiilor oculte si secrete care se straduiesc sa preia fraiele puterii planetare.
Sau ar putea sa ne spuna cine i-a omorat pe fratii Kennedy si pe Martin Luther King.
Care tocmai au fost sarbatoriti...
Primul presedinte de culoare care conduce america...
Asa va fi, america nu va suferi nici un rau major in urmatorii ani si poate nici sub urmatorul Presedinte daca Dumnezeu le daruieste un spirit asemenea lui Obama.  Sigur, americanii se vor mai impusca intre ei pe ici pe colo si mici incidente vor mai avea loc, asa cum au loc in orice alta parte a Pamantului.
Nu am alt sfat sa ii dau lui Obama decat, daca doreste, la cativa ani dupa ce termina mandatul, sa se mute in Europa, si, de ce nu, chiar in Romania, caci din Romania se va conduce lumea in acest mileniu...
Iar liderii este bine sa stea in compania liderilor...
Ca sa nu faca brusc aceasta miscare ar putea sa isi trimita o fata sa studieze la Oxford sau in alta parte in Europa...
Profetiile spun ca america va fi un loc nesigur in viitor datorita karmei si chiar datorita acestor actiuni de supraveghere, urmarire si dorinta de inlantuire planetara a oamenilor.
Sau poate mai ales datorita acestora, deoarece actiunile din prezent ale americii o impiedica sa se apropie de Dumnezeu si sa poate beneficia de clementa si iertare.
Asa spune Fecioara iar eu voi fi primul care voi realiza daca america va intra in gratia lui Dumnezeu si va scapa de judecata...
Astept cu nerabdare acest moment dar dupa cate vad, nu cred ca va veni vreodata...


In acele timpuri viitoare, pe pamantul ales al Romaniei, Noul Ierusalim se va zidi deci in doua feluri: spiritual si material. In acele timpuri viitoare, mai marii popoarelor lumii pamantene se vor uni pentru a realiza o intelegere globala de ajutor mutual si vor centraliza sistemul monetar pentru a dirija cat mai bine viata administrativa la nivelul intregii planete. In acele vremuri viitoare, va apare o forta armata ce va fi educata si unificata pentru a fi universala, prezentand un caracter international. Poporul indian va fi fericit sa cunoasca si sa ajute poporul roman in misiunea sa planetara. Gratie relatiilor de prietenie ce se vor lega cu toate tarile de pe fata pamantului, Romania va scapa ca prin minune din conjunctura razboaielor. In timpurile ce vor veni, America de Nord si de Mijloc vor ajunge sa fie in cea mai mare parte un gigantic cimitir. Aceasta se va intampla tocmai in ajunul unor planuri de dominatie prin care se va urmari suprematia asupra intregii planete. Unica in actiune si care se va abtine sa ia parte la punerea in practica a frumoaselor idei si a infaptuirilor globale ce vor avea loc, va fi Anglia, insa parerea ei nu va fi luata in consideratie, deoarece la scurt timp dupa aceea ea va ajunge sa fie stapana numai asupra insulelor ei. Coloniile care-i apartin vor fi in totalitate redate libertatii in viitor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu