1 februarie 2014

Snowden este un erou contemporan



Iata asadar nu este greu de inteles de ce Snowden este un erou si este binecuvantat de Dumnezeu impreuna cu toti aceia care l-au ajutat.
Toate dezvaluirile lui Snowden scot la iveala un plan diabolic de urmarire si control al natiunilor si maselor ce nu au nici o legatura cu america, ba chiar acest control si urmarire ii vizeaza si pe americani.
Ori daca americanii nu vor acest lucru si nici o alta natiune nu sustine acest plan diabolic de urmarire si control atunci cine o face?
Acest acest plan apartine unor organziatii obscure si private, probabil unor societati secrete ce stau in umbra si care inventeaza „terorism” si „teroristi”.
Aceste planuri nu sunt sustinute de dumnezeu ci de satana.
Insa Dumnezeu sustine unirea lumii, unirea armatelor, o societate planetara condusa de reprezentatii tuturor natiunilor.
Asadar despre ce secrete vorbeste America?
Nici un stat nu trebuie sa aiba astfel de secrete deoarece toata planeta trebuie sa participe la determinarea propriului ei destin.
Snowden este un erou contemporan si Putin si-a facut imagine buna oferindu-i azil politic.
Toate natiunile trebuie sa lucreze la un plan de unire si democratie planetara care sa sigure libertatea si bunastarea tuturor cetatenilor planetei mai ales bunastarea cetatenilor Africii.
Despre ce secrete vorbim?
Dumnezeu vrea sa uneasca lumea si aceasta lume se va uni chiar sub indrumarea noastra a romanilor si tot de aici va fi si condusa.
Deci invitam marile natiuni sa lucreze la Parlamentul mondial care poate fi adapostit de Casa Poporului din Bucuresti.
Aplauze pt Snowden!
Si pt Putin! :)

 Veti sti ca acele vremuri sunt aproape atunci cand Anglia isi va pierde puterea, iar Franta va fi asimilata de popoarele din jur. Treptat puterile statale vor disparea, ca in locul acestora sa apara o noua putere denumita Federatia Statelor Pamantene cu un singur presedinte, o singura moneda, un singur consiliu de conducere si o singura armata, aeropurtata, folosita doar pentru aparare sau paza interna, soldatii sai avand menirea de a pastra ordinea in acele zone.

In acea perioada, Rusia va deveni una dintre cele mai crestine tari de pe suprafata pamantului, Bosforul si Dardanele se vor scufunda, disparand complet de pe suprafata globului, de asemenea, o multime de insule vor disparea, fiind nimicite de cutremure, scoarta pamantului fiind zdruncinata de o multime de urgii ce se vor abate asupra oamenilor.  Fecioara Maria prin Sundar Singh

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu