17 februarie 2014

Americanii si extraterestrii! (II)



Da, este adevarat ca americanii au avut si au contact cu diferite civilizatii extraterestre insa aceste civilizatii, oricare ar fi ele, sunt calauzite si conduse, din subtil, tot de ingerii lui Dumnezeu.
Si daca Dumnezeu o sa trimita ingerul care sa ia pacea de pe pamant si sa declanseze razboiul, cine il va putea opri?
Orice le-ar spune americanilor orice extraterestrii, eu sunt in contact cu Domnul insusi si ingerii care ii conduc si calauzesc pe extraterestrii asculta de Domnul...
Si eu sunt in contact si cu dulcea si sfanta Fecioara Maria...
Si daca Fecioara le-a profetit ca America va deveni un cimitir, nici un extraterestru din intreg infinitul nu poate sa ii salveze de la asta.
Ci mai degraba eu as putea sa ii salvez daca m-ar asculta...
I-auzi o dedicatie de la Romania, de la Maramu, de la dacii liberi...
Daci care cantau si se veseleau cand se intalneau cu Moartea!
Haha si iara ha, hai Doamne cu eliberarea planetei! 
Doamne ce inspirat sunt astazi si cat de glorios si de fabulos esti Tu!  

14. Zicând către îngerul al şaselea, cel ce avea trâmbiţa: Dezleagă pe cei patru îngeri care sunt legaţi la râul cel mare, Eufratul.
15. Şi au fost dezlegaţi cei patru îngeri, care erau gătiţi spre ceasul şi ziua şi luna şi anul acela, ca să omoare a treia parte din oameni.
16. Şi numărul oştilor era de douăzeci de mii de ori câte zece mii de călăreţi, căci am auzit numărul lor.
17. Şi aşa am văzut, în vedenie, caii şi pe cei ce şedeau pe ei, având platoşe ca de foc şi de iachint şi de pucioasă; iar capetele cailor semănau cu capetele leilor şi din gurile lor ieşea foc şi fum şi pucioasă.
18. De aceste trei plăgi: de focul şi de fumul şi de pucioasa, care ieşea din gurile lor, a fost ucisă a treia parte din oameni.
19. Pentru că puterea cailor este în gura lor şi în cozile lor; căci cozile lor sunt asemenea şerpilor, având capete, şi cu acestea vatămă.
20. Dar ceilalţi oameni care nu au murit de plăgile acestea, nu s-au pocăit de faptele mâinilor lor, ca să nu se mai închine idolilor de aur şi de argint şi de aramă şi de piatră şi de lemn, care nu pot nici să vadă, nici să audă, nici să umble.
21. Şi nu s-au pocăit de uciderile lor, nici de fermecătoriile lor, nici de desfrânarea lor, nici de furtişagurile lor.
Ap 9

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu