17 februarie 2014

Extraterestrii si americanii



Nu as vrea ca voi sa publicati texte in care sa se dea vina pe extraterestrii mai ales pt planurile Ocultei de control si subjugare a planetei.
Oculta face asta si incearca sa ii zugraveasca in mod negativ pe extraterestrii.
Acum ascultati parerea mea in legatura cu micii cenusii si cu ideea, in care eu nu cred, ca ar exista si extraterestrii malefici.
Steven Greer, care a avut experiente cu zeci de nave si civilizatii, nu pomeneste nimic despre nici o categorie de extraterestrii malefici.
Si inca stim ca Oculta voia sa declanseze un Razboi Mondial si sa dea vina pe extraterestrii...
Mai stim ca tot Oculta pregatise niste mici roboti care sa joace rolul unor extraterestrii in fata noastra...
Extraterestrii au dejucat repede aceste planuri amenintand liderii care aveau de gand sa faca asa ceva cu rapirea. Ba chiar au rapit un secretar de stat pt cateva ore, din cate am inteles.
Asadar, eu cred ca nu exista extraterstrii malefici si aceasta poveste a fost inventata de Oculta pt a intarzia evolutia si eliberarea planetei.
Din punctul meu de vedere nu exista extraterestrii malefici ci malefici ar fi fost roboteii pe care oculta i-a creat demult deja...
Dar oculta pierde cu fiecare zi teren.
Extraterestrii se pare ca i-au distrus buncarele subterane...
Si de aici brusc a pierit dorinta Ocultei de razboi mondial...
Pai unde sa se mai ascunda?
Si de aia nu priveste cu ochi buni ideea unui razboi mondial acum...
De aceea eu am si spus ca o punem de un razboi mondial...
Care va fi si sfarsitul Ocultei...
Ah pardon sfarsitul acesteia va veni mai tarziu, in timpul razboiului va fi doar decimata si lasata fara arme si putere...
Sfarsitul ei definitiv va veni in timpul exploziei planetare...
Intariti-va in credinta si Iubire deoarece Oculta si cei rai nu pot sa faca altceva decat sa ne faca eroi si eventual martiri.
Acesta este rolul acestora, deci ei sunt sub tutela noastra si lucreaza tot pt noi si tot pt Dumnezeu.
De aceea va spun : Cantati si va veseliti, Domnul vostru se intoarce!
Cantati si va veseliti, raul a fost infrant si binele a invins!
Cantati si va veseliti, eu am vazut cu ochii mei pe cei 501 sfinti cu trup de inger!
Impotriva acestora nimeni nu poate sa faca nimic ci daca Domnul doreste sa lase pe unul sau doi sa devina martiri si eroi se va folosi de cei rai pt asta...
Deoarece daca zece animale mari ucise fac cat un om, la fel, un sfant omorat echivaleaza cu moartea a zece oameni.
Si fiecare sfant ucis de satana si Oculta inseamna eliberarea sigura a Pamantului...
Iauzi, veseliti-va si cantati!  
PS: Si eu le spun aici negru pe alb si americanilor si chinezilor si rusilor ca daca nu vor face ce le spun si nu vor asculta de Dumnezeu razboiul vine sigur!
Iar eu zic : Da doamne! 


In cele din urma toti dusmanii Romaniei vor ingenunchia la hotarele acestei tari si plini de umilinta vor recunoaste misiunea ei spirituala ce se va manifesta prin intermediul teribilei puteri a lui Dumnezeu. Atunci veti vedea cu totii, caci va fi un semn ceresc, fiindca in timpul razboaielor viitoare focul si distrugerile o vor inconjura, dar ea va ramane neatinsa, intocmai ca o paradisiaca oaza verde, in mijlocul inspaimantatorului desert nimicitor produs de iscusinta omului pusa in slujba raului, de care se vor folosi inteligentele satanice in ultima inclestare la care deocamdata oamenii nici nu se asteapta. In urma bulversantelor schimbari planetare si a unui razboi fulgerator cumplit, in cele din urma nu vor mai ramane nici invinsi nici invingatori. Vor ramane trei categorii : mortii, cei raniti si mutilati de pe urma razboiului si supravietuitorii in intregime neatinsi.
Si atunci numarul celor ucisi si afectati de pe urma razboiului va fi atat de mare incat nimeni nu va vorbi nici de pierderea si nici de castigarea razboiului, caci urmarile acestuia vor fi atat de mari incat vor ingrozi pe toti locuitorii ramasi in viata. Crime, lepra, holera si multe alte boli inspaimantatoare, printre care cateva complet noi, necunoscute inainte, vor bantui scoarta pamantului, afectandu-i mai ales pe cei rai, fiare salbatice se vor napusti asupra oraselor si satelor, atacand oamenii. Multe schimbari se vor produce pe pamant si toate aceste urgii de proportii cel mai adesea neasteptate de oameni se vor intampla in anumite situatii fulgerator. Din scrumul, suferintele si incercarile tuturor acestor schimbari si dezastre martorii neafectati si supravetuitorii vor cauta cu multa fervoare calea de apropiere de Bunul Dumnezeu, pe care l-au neglijat mai mult sau mai putin atata amar de vreme. Cu totii se vor convinge atunci ca nu exista religia adevarului, realizand ca doar cunoasterea ADEVARULUI il elibereaza, facandu-i sa se reintegreze in Absolutul divin pentru a deveni UNA cu Dumnezeirea. Abia atunci omul va realiza ca se afla imbratisat de Dumnezeu si ca Dumnezeu este viu, etern atotputernic si atotstiutor in fiecare om in parte, sub forma spiritului divin. Toate cate va spun se vor intampla si multi dintre voi se vor convinge in acele vremuri de inceputul durerilor si incercarilor si tot ceea ce v-am prezis va fi constatat de voi mai tarziu, chiar daca lumea se va incapatana in a nu le crede.  
Fecioara maria prin Sundar Singh 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu