13 februarie 2014

Insa Dumnezeu ii iubeste pe oameni



Dar Dumnezeu ii iubeste pe oameni...
Priviti cum se foloseste de rezultatele actiunilor noastre dupa cum doreste.
Bunaoara desi Papa a aratat o mare necredinta asociind Steaua de la Rasarit cu explozia Supernovei, oamenii totusi au perceput pozitiv mesajul deoarece multi dintre ei au crezut si mai tare in evenimentul insotit de miracole al Nasterii lui Iisus.
La fel si anuntul cu extraterestrii. Dumnezeu face in asa fel incat sa beneficiem de orice actiune oricat de rea ar fi aceea, intr-un fel sau altul.
Dumnezeu ii iubeste pe oameni si daruieste sfinti sau binecuvinteaza oameni si in interiorul acestor bsierici atat de corupte si de intunecate care numai pt Dumnezeu nu mai lucreaza.
Aceasta este Gratia lui Dumnezeu.
Dar fiecare trebuie sa inteleaga ca lumea nu poate sa treaca pragul spre viitorul ei spiritual decat scapand de bagajul karmic.
Bagaj care nu poate sa dispara decat prin ardere directa, adica prin suferinta sau prin stergere de catre Dumnezeu daca oamenii s-ar pocai cu adevarat si si-ar aduce aminte de El si ar incepe sa il asculte facand voia Lui.
Intr-un fel sau altul Umanitatea trebuie sa interactioneze cu acest bagaj karmic deoarece nu poate sa il transmita noii umanitati ce se va naste.
Cu totii simtim iubirea si gratia lui Dumnezeu care se revarsa constant asupra noastra si asupra intregii lumi.
De aceea nu trebuie sa ne oprim din efortul spiritual ci trebuie sa aspiram sa ne unim si noi cu Cerul si cu Dumnezeu Insusi asa cum tot El ne-a aratat ca trebuie sa fim uniti prin Intruparea Sa sau prin marii sfinti si apostoli.
Adadar sa nu ne oprim pe drumul desavarsirii imaginandu-ne ca scopul vietii spirituale este sa aprindem lumanari sau sa ne spovedim si sa ne imparatasim sau sa ne inchinam pe la icoane si moaste...
Nicidecum, scopul este sa devenim si noi Una cu Tatal asa cum Iisus a fost si este in Eternitate.
Scopul este desavarsirea nu participarea la Liturghie sau la maslu sau painea amestecata cu vin.  
De aceea cautati si nu credeti ca ati gasit deja pana ce nu veti fi una cu acest Dumnezeu pe care atata il cautam.
Iata desi eu ii critic pe toti cel mai tare ii si iubesc la fel de mult si as fi oricand gata sa consiliez orice biserica si sa o aduc pe drumul cel bun, daca ar asculta.
Ceea ce si fac...
Asadar biserica ar trebui sa calauzeasca nu sa pacatuiasca mai mult decat oricine din aceasta lume luand chiar vietile oamenilor dupa cum s-a si intamplat pana aproape in prezent.
Si aproape orice porunca am lua biserica se intrece sa o incalce in loc sa o respecte.
Biserica nu mai marturiseste Adevarul.
Se codesc chiar sa mai marturiseasca ca Iisus este Hristos!
Dar eu va spun ca El este chiar mai mult decat atat dar oamenii nu l-au recunoscut si nici acum nu-l recunosc.
Ei nu stiu cine este El...
El este Cel Etern...
Cel atat de dorit si de asteptat!
Unicul, suprema speranta, Totul!
Iata El isi tine Cuvantul si se intoarce...
Cine il va primi si va avea curajul sa marturiseasca Adevarul care este El?
Nu cumva o sa vina definitiv dupa ce lumea aceasta nu o sa mai fie si o sa se reveleze noii lumi?
Cum ar putea sa se reveleze nenorocirilor din aceasta lume?
Cum ar putea in prezenta Lui sa se intample aceste nenorociri in continuare?
Oamenii inca mai ucid oameni si ucid animale, otravesc Pamantul si isi otravesc si semenii prin poluare, E-uri, dar si prin lipsa de Iubire...
Cum ar putea sa se reveleze acestei lumi, El care este suprema Iubire si suprema Bunatate si suprema Puritate si Sfintenie?
Nu cumva o sa vina definitiv dupa ce aceasta lume va fi judecata?
Doamne tine-ti promisiunea si vino si innoieste acest Pamant dupa voia Ta sfanta!
1. Şi am văzut cer nou şi pământ nou. Căci cerul cel dintâi şi pământul cel dintâi au trecut; şi marea nu mai este.
2. Şi am văzut cetatea sfântă, noul Ierusalim, pogorându-se din cer de la Dumnezeu, gătită ca o mireasă, împodobită pentru mirele ei.
3. Şi am auzit, din tron, un glas puternic care zicea: Iată, cortul lui Dumnezeu este cu oamenii şi El va sălăşlui cu ei şi ei vor fi poporul Lui şi însuşi Dumnezeu va fi cu ei.
4. Şi va şterge orice lacrimă din ochii lor şi moarte nu va mai fi; nici plângere, nici strigăt, nici durere nu vor mai fi, căci cele dintâi au trecut.
5. Cel ce şedea pe scaunul de domnie a zis: „Iată, Eu fac toate lucrurile noi.” . Şi a zis: Scrie, fiindcă aceste cuvinte sunt vrednice de crezare şi adevărate.
6. Şi iar mi-a zis: Făcutu-s-a! Eu sunt Alfa şi Omega, începutul şi sfârşitul. Celui ce însetează îi voi da să bea, în dar, din izvorul apei vieţii.
7. Cel ce va birui va moşteni acestea şi-i voi fi lui Dumnezeu şi el Îmi va fi Mie fiu.
Ap 21

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu