6 februarie 2014

Lumea este o scoala pt ingeri oameni si demoni



Asadar lumea este simultan o scoala pt ingeri oameni si demoni.
Spre exemplu atunci cand demonilor li se permite sa intre in sufletele oamenilor acestia au satisfactii foarte mari si isi doresc sa se ridice din starea lor demonica, ceea ce li se si permite, si sa se intrupeze ca oameni...
Deasemenea ingerii intrupandu-se si trecand prin incercarile acestei lumi au acces la urmatorul stadiu, superior celui angelic, si anume de copii ai lui Dumnezeu.
Oamenii deasemenea in urma vietii pe pamant acumuleaza suficiente experiente pt a li se permite intrupari superioare, fie tot ca oameni, fie in alte lumi.
Tocmai de aceea li se permite oamenilor sa faca aproape orice chiar sa distruga partial planeta.
Dumnezeu este in controlul tuturor si permite tuturor ca sa invete din exercitarea liberului arbitru adica a deplinei libertati si astfel sa experimenteze si sa invete.
Cele rele nu sunt chair atat de rele precum par al prima vedere.
Spre exemplu un razboi.
In razboi oamenii sunt fortati sa iasa din lascivitatea si placerile in care se complaceau si sa alerge dupa lucrurile vitale, lupta pt supravietuire se accentueaza.
De asemenea in razboi prin marirea numarului celor care parasesc planul fizic se accelereaza evoluitia planetei deoarece noi generatii vin la intrupare sau pur si simplu ramanand mai multe femei pe Pamant acestea au o vibratie mai inalta si imediat se instaureaza pacea si armonia.
De aceea noi mai degraba trebuie sa chemam incercarile decat sa le respingem pt a trai confortabil deoarece in timpul incercarilor evoluam mai repede decat in orice alta circumstanta.
Amintiti-va de incercari si veti vedea cat de concetrati erati in ele, cat de mult alergati intr o directie sau alta, cat de preocupati erati de ceea ce este esential sau cum timpul acordat rugaciunii brusc se dubleaza in timpul incercarilor.
Domnul Insusi s-a supus le cele mai teribile incercari pt a ne invata sa nu le respingem deoarece prin ele sufletul si spiritul nostru se ridica foarte sus si se mantuieste.
Aceste incercari sunt crucea de care Dumnezeu ne vorbeste si pe care ne-o daruieste.
De aceea daca vedeti un om foarte rau sau chiar posedat, nu va necajiti , poate acolo este un demon care tocmai a fost salvat prin dorinta de a deveni om...
Pe de alta parte trebuie sa cerem constant Tatalui ceea ce ne dorim.
Iisus insusi a cerut sa se ia de la El paharul rastignirii daca Tatal voieste dar sa se faca voia Tatalui.
Asa si noi suntem liberi sa cerem Tatalui tot ce dorim dar sa il lasam pe El sa aleaga ce este mai bine pt noi. 
Asadar Dumnezeu se foloseste de aceasta lume pt a asigura evolutia tuturor chiar si a Infernului.
Este un privilegiu sa fim aici si acum.  
PS: Iarasi nu este un secret ca unora li se permite a face raul tocmai pt a putea fi judecati prin prisma acestui rau facut... Ba unii chiar sunt indemnati sa faca ceva anume pt a primi inapoi acel ceva... Fiti deci vigilenti! :)
9. Şi a fost aruncat balaurul cel mare, şarpele de demult, care se cheamă diavol şi satana, cel ce înşeală pe toată lumea, aruncat a fost pe pământ şi îngerii lui au fost aruncaţi cu el.
Ap 12

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu