7 februarie 2014

Calea Eroului Spiritual



Asadar Domnul Dumneseu s-a intrupat
Ce mare veste a fost aceasta! Cerurile toate s-au cutremurat deoarece au fost trimisi ingeri in toata Infinitatea sa anunte ca Spiritul Sublimului Creator se intrupeaza…
Si atunci din multe lumi s-au ridicat spirite care au cerut sa li se permita sa se intrupeze si ele alaturi de Marele Dumnezeu…
Pentru ca trebuie sa va spun dragilor ca aceasta este calea celui mai inalt Eroism, Calea Domnului!
Multi vorbesc despre eroism si despre energiile care amplifica si manifesta aceasta calitate divina dar Domnul Insusi este cea mai inalta cale a eroismului dupa cum din plin ne-a demonstrat.
Calea Domnului este Calea Eroismului, calea Supremului Sacrificiu!
Cine il urmeaza cu adevarat pe El se afla deja pe aceasta cale a eroismului.
Acum intelegeti si va lamuriti cu totii de ce este necesar ca Domnul Dumnezeu sa ne predea o asemenea Cale eroica personal….
Pt ca ne iubeste foarte mult, pt ca noi este posibil sa fim ingerii care am cazut si Domnul ne arata care este cea mai rapida cale de a ne reuni cu El, de a ne reocupa locurile in Cerul primordial…
Vedeti, daca cineva este gata sa isi dea si viata pt altcineva atunci inseamna ca il iubeste in mod absolut, pt ca nimeni nu isi punea viata pt altcineva in afara unei mari iubiri.
De aceea daca noi ne punem viata pt Domnul, asa cum El Insusi ne-a aratat prin sacrificiul de pe cruce, atunci suntem mantuiti pt ca am aratat Lui suprema Iubire!
De aceea daca cineva cauta Calea Eroismului sau calea Eroului spiritual sa stie ca aici este si nu in alta parte, alaturi de Domnul, Supremul Erou si Model Uman, de unde si celebra expresie care a capatat un caracter absolut: Iata Omul!
Privind pe Domnul contemplam si admiram aceste atribute uluitoare ale divinitatii pe care Aceasta doreste sa le activeze si in noi.
De aceea sa stiti cu totii ca va aflati pe cea mai inalta cale spirituala, iata in timpuri apocaliptice cand sfintii lui Dumnezeu au coborat pe Pamant cu sutele si chiar cu miile…
O Sublimule si Absolut Parinte amplifica-ti prezenta, iubirea si gratia in noi!
26. Iar pe când mâncau ei, Iisus, luând pâine şi binecuvântând, a frânt şi, dând ucenicilor, a zis: Luaţi, mâncaţi, acesta este trupul Meu.
27. Şi luând paharul şi mulţumind, le-a dat, zicând: Beţi dintru acesta toţi,
28. Că acesta este Sângele Meu, al Legii celei noi, care pentru mulţi se varsă spre iertarea păcatelor. 
Matei 26 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu