22 februarie 2014

Traim timpuri istorice, in curand Ukraina se va adauga la UE, asa cum este profetit de catre Fecioara Maria



Asa sa stiti ca eu sunt cel mai cunoscut discipol al marelui maestru eliberat RAMANA MAHARISHI. Eu sunt acela care l-am descoperit si l-am revelat intregii lumi dandu-i acest nume minunat.
Yoghinii ma citeaza atunci cand vorbesc despre unele forte cosmice in cursurile lor.
Aceasta este viata mea anterioara.
Iar in aceasta viata voi deveni cu mult mai mult pornind insa de la aceeasi baza si anume o calauza autentica si o lumina pt aceasta lume , un instrument in mainile Domnului Dumnezeu.
Iata Domnul vrea sa fiu o calauza pentru liderii Lui si pentru intreaga planeta.
Eu va spun tuturor ca lumea are lideri minunati si binecuvantati, asa cum nu a mai avut pana acum.
Obama, Barosso si Merkel si Putin sunt suflete alese cu grija de Domnul insusi pt a fi pusi acolo unde sunt.
De aceea nu va faceti griji, Domnul v-a atras atentia asupra mea ca sa va confirme care este voia Lui sfanta pentru voi, pt natiunile voastre si pt intreaga planeta.
Lumea bate degeaba campii ca Guvernul Mondial este ceva rau.
Nici vorba, este voia lui Dumnezeu.
Insa intr-adevar ar putea sa existe interese obscure si ascunse.
Tocmai de aceea marile puteri: SUA, EUROPA, RUSIA SI CHINA, trebuie sa se intalneasca si sa elaboreze impreuna planul pt  aceasta conducere planetara in asa fel incat ea sa nu incapa pe mana unor grupuri private, asa numita Oculta.
Aceasta este misiunea marilor lideri.
Ei impreuna cu administratiile lor trebuie sa conceapa fiecare in parte planul Guvernului planetar si apoi sa se intalneasca si sa poarte impreuna consfatuiri si negocieri pt a ajunge la o forma protrivita care sa tina cont de Drepturile Omului etc...
Apoi trebuie sa se formeze o armata planetara, fapt ce va duce la reducerea masiva a cheltuielilor pt inarmare.
Am numit aici cele 8 sau 9 mari regiuni planetare.
Am dat aici si trei misiuni celor trei mari puteri. Se pare ca Rusia face pasi inspre aceasta ascultare si eliberarea vecinilor ei. Ceea ce este f bine. Ea este singura tara din lume care nu are nevoie sa se asocieze cu nimeni.
Si va spun un secret. Orice mare lider are sanse de mantuire mai mari decat oricine de pe Pamant daca face voia lui Dumnezeu deoarece prin el se pot face lucruri marete si istorice.
Voi veghea aici pt a revela tot ce este nevoie sa stie fiecare mare lider despre voia particulara dar mai ales generala a lui Dumnezeu.
Sfatul meu este sa ii lasati pe toti sa traga la acest plan al unirii planetare. Adica si pe cei mai putin bine intentionati.
Sa lucreze toti frate ca de aia le da Dumnezeu sa manance: si evreii si masonii si orice alte organizatii mai bune sau mai rele.
Domnul este deasupra noastra si vegheaza aratand care este voia Lui.
Iar voia Lui este ca fiecare sa devina responsabil de propriile actiuni deoarece acestea il vor judeca sau binecuvanta.
Iata acest discurs mi-a fost inspirat dupa aflarea vestii istorice ca cel putin jumatate din Ukraina va intra in UE in curand.
Ceea ce este voia lui Dumnezeu.
Sa ne inchinam cu totii acestui Unic si Mare Dumnezeu care este Iubirea insasi si care a suferit pt mantuirea si eliberarea noastra pe cruce.
Eu am spus si aratat aici care este voia lui Dumnezeu in privinta oricarui lucru.
Incet incet locul bisericilor va fi luat de centrele spirituale ale viitorului formate in jurul fiintelor realizate spiritual, adica in comuniune directa cu Dumnezeu.
Oare nu va veti bucura daca ma voi numara si eu printre aceste fiinte?
Ba bucurati-va pt ca Domnul vrea ca toti sa fiti ca mine!
Fiecare sa se asigure ca face voia lui Dumnezeu si daca a ajuns la mine sa se asigure ca nu este in contradictie cu mine daca la unison nu vrea sa fie.
Sa stiti ca Fecioara Maria tine f mult la aceste profetii chiar daca ele prin traducere nu au capatat pt unii acea forma bisericeasca care sa fie pe placul lor si poate ca traducatorul si cel care le-a popularizat au mai adaugat cate un cuvant pe ici pe colo...
Fratilor dar ce conteaza un cuvant in plus sau in minus pe langa extraordinara bogatie si viziune asupra viitorului si mai ales pt revelarea vointei lui Dumenzeu.
Ca doar Fecioara nu vorbeste ca sa isi dea cu parerea ci prin fiecare cuvant reveleaza care este voia lui Dumnezeu. 


Toate caile de legatura prin aer, apa si pe pamant fiindu-i din plin favorabile, Romania va ajunge una din cele mai prospere si imbelsugate tari, traind in pace cu toti vecinii sai. Basarabia va fi realipita Romaniei pentru totdeauna, caci poporul rus va cinsti aceasta tara aleasa si va renunta la aceasta provincie care va da nastere la multe neintelegeri. Intr-un viitor mult mai indepartat, insa toate teritoriile invecinate Romaniei se vor alipi formand impreuna Federatia Statelor Europene, lucru la care oamenii ajunsesera sa se gandeasca demult. 
Fecioara Maria prin Sundar Singh in celebrele de acum profetii despre Romania si viitorul planetei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu