6 martie 2014

Mergem la razboi?



Acest razboi trebuie sa aiba obiective precise din patea NATO, si anume, dupa cum am spus: indepartarea lui Putin de la putere, desfiintarea armatei Rusiei, eliberarea tuturor tarisoarelor din jurul Rusiei.
Daca Putin nu va incheia o pace si va lupta pana la sfarsit atunci Rusia sa fie impartita in trei regiuni. Cea europeana sa intre in componenta UE. Cea asiatica sa intre in uniunea asiatica. Iar cea de centru sa ramana indepedenta, de samanta pentru rusia…
Chiar daca Putin va incheia pacea mai devreme trupele NATO sa rama pe teritoriul Rusiei timp de 10 sau 20 de ani pana ce uniunea planetara va fi bine intemeiata.
Eu inteleg ca Putin ar putea sa faca si el o uniune unde am putea sa intram si noi si in care sa nu ne fie prea rau, sau poate chiar mai bine.
Dar profetiile Fecioarei le avem pe masa, si, dupa cum am vazut, Fecioara insasi este si ea prezenta, asa ca planul lui Dumnezeu nu se schimba.
Iar Dumnezeu doreste ca Rusia sa se retraga in sine deoarece si asa are prea mult pamant…
Sa faca ceva cu multul pamant pe care il are. Dumnezeu doreste ca micile tarisoare din jurul ei sa nu fie controlate de ea ci eventual sa fie sub influenta ei spirituala pe care poate o va dobandi prin pocainta in urma razboiului..
Europa nu trebuie sa evite razboiul de dragul confortului.
Uneori razboiul aduce multe schimbari benefice rapide ce altfel abia daca ar fi venit in sute de ani.
Suportam cateva bombe dar unim planeta spre binele ei.  
Si in plus Dumnezeu doreste ca lumea sa ia aminte la ce spune Romania…
Iar lui Dumnezeu nu ii place sa vorbeasca degeaba.
Daca nu ascultati va va lasa sa invatati din altfel de lectii…
Daca cineva vrea sa scape de razboi: uniti planeta repede si democratizati-o.
Puneti Romania, respectiv fiintele spirituale sa o conduca.
Acest razboi poate sa aduca Europei intreaga Rusie.
Planul lui Dumnezeu este revelat deplin de Fecioara in profetiile lui Sundar Singh.
Fiecare lider sa le citeasca de trei ori pe zi pana ce le retine.
Extraterestrii sustin acest plan, la fel ingerii, la fel si Dumnezeu.
De altfel daca cineva m-ar asculta lucrurile ar putea sa meaga si pe alta cale.
Dar razboiul este profetit, ceea ce inseamna ca este in planul lui Dumnezeu. Adica este modalitatea prin care lumea poate ajunge acolo unde Dumnezeu doreste cel mai repede daca altfel nu se poate.
In fine daca Putin negociaza, sa fie lasat in Krimeea cu armata dar sa o retraga din Transnistria si din Ukraina daca mai are aramata si pe teritoriul Ukrainei.
Krimeea sa devina o zona internationala in care sa stationeze armatele diferitelor state, inclusiv NATO.
Nu trebuie sa-i fie Europei frica de razboi, pt ca pe asta se bazeaza Putin.
Lasa, o bomba ici, colo, ne asumam acest risc pentru binele ulterior care va urma.
Poate ca exista o modalitate rapida prin care Moldova sa se uneasca cu Romania si sa nu astepte atatia ani pana sa intre in UE respectiv NATO.
Sa se gaseasca o modalitate si sa intre in componenta Romaniei repede, automat si in UE si NATO. 


Toate caile de legatura prin aer, apa si pe pamant fiindu-i din plin favorabile, Romania va ajunge una din cele mai prospere si imbelsugate tari, traind in pace cu toti vecinii sai. Basarabia va fi realipita Romaniei pentru totdeauna, caci poporul rus va cinsti aceasta tara aleasa si va renunta la aceasta provincie care va da nastere la multe neintelegeri. Intr-un viitor mult mai indepartat, insa toate teritoriile invecinate Romaniei se vor alipi formand impreuna Federatia Statelor Europene, lucru la care oamenii ajunsesera sa se gandeasca demult.
Tot ceea ce v-am amintit pana aici este necesar sa se implineasca, pentru ca sunt adevarate si tot ceea ce va spun va va convinge cand toate acestea se vor intampla. In vremurile viitoare, poporul rus, plin de dragoste, va veni in ajutorul lucrarii pe care Romania o va avea de indeplinit in lume. Inainte de acestea insa va fi foamete prin multe locuri, painea va lipsi, vor fi mari cutremure de pamant care vor face o multime de victime si in multe locuri de pe glob oamenii vor dispare sub daramaturi, care vor aminti cu mare greutate urmele unor orase ce vor dispare de pe suprafata pamantului. Razboaiele, panica si neintelegerile de tot felul vor face ca marile puteri, cum ar fi Rusia sa se prabuseasca, spre bucuria tarilor mici care o alcatuiesc.
Ateii vor incepe sa cerceteze scrierile sfinte si se vor preocupa sa inteleaga stiinta spiritului, cautand sa descopere tot ceea ce este ascuns in om. Gratie acestor cercetari, o noua cotitura se va produce in viata unor pamanteni. In multe locuri de pe pamant va lipsi hrana. Pentru ca toate aceste urgii sa treaca mai repede sau sa nu fie atat de cumplite, Dumnezeu ma inspira sa va dau un singur sfat: popoare, oameni, uniti-va intru desavarsire, impacati-va cat mai bine, iertati-va si cheltuiti cat mai mult din energiile ramase pentru a atinge eliberarea in Dumnezeu si fericirea vesnica. Faceti totul acum si aici, in aceasta viata si nu amanati desavarsirea spirituala pentru o reincarnare. Facand tot ceea ce va sta in putinta tinand cu staruinta, fiecare dintre voi se poate mantui. 
Sundar Singh inspirat de Fecioara Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu