19 martie 2014

Sa il rugam pe Putin sa elibereze Transnistria (II)



M-am luat cu vorba si nici nu am apucat sa il rog pe Putin sa faca o fapta mareata si sa elibereze Transnistria.
Coane Putine, matale esti un lider asa mare si puternic si stapanesti o Rusia ce se revarsa si peste Asia si peste Europa, ca abia am scapat cu viata de aceasta revarsare...
Ce iti trebe matale o fasie intre doua tari care vor sa faca parte din Europa si Nato?
Nu mai bine decat sa stai mata cu toata Duma aia pe capul nostru si al Europei te-ai duce mai bine prin Asia ca sa o increstinezi asa dupa cum spune profetia?
Decat sa stai cu armata aici in coasta noastra nu mai bine faci o armata de preoti si descinzi in China cu crucea si patrafiru ca sa ii botezi pe chinezi si sa ii scapi de la omor? Mai ales pe aia din Falun gong?
Profetia Fecioarei maria spune ca Rusia o sa lase lumea in pace pana la urma....
Dar de ce sa asteptam pana la urma?
De ce sa nu pacificam lumea acum?
Cat e Rusia de mare da o lege sa cresteti si sa va inmultiti mai ceva ca chinezii si in felul asta sa fie rusii preocupati de ce se intampla in tara lor si nu in tarile vecine.
De ce sa chinui mata atat ba pe unii ba pe altii cand in interiorul granitelor exista spatii atat de vaste ca putem creea un continent intreg acolo?
Daca planul lui Dumnezeu este sa faca si Europa mare, pt ca Rusia e deja destul de mare, nu mai bine ar fi ca rusia sa ajute la acest plan decat sa il saboteze?
Daca actuala conducere a Rusiei nu face voia lui Dumnezeu, nu o va schimba Dumnezeu? 


Al Vll-lea Sinod Ecumenic se va tine in Romania, iar misiunea principala pentru raspandirea in Asia a crestinismului cu adevarat spiritual, este destinata poporului rus, dar ca putere de influentare a popoarelor in vremurile din urma, el nu va avea nici un amestec. Puterea cu care vor mai fi biciuite restul popoarelor, acolo unde este necesara pedeapsa, se va face prin poporul chinez - rasa galbena - in colaborare cu poporul japonez, care de asemenea, va fi biciul pedepsei dumnezeiesti.  
Fecioara Maria prin Sundar Singh


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu