19 martie 2014

Sa rugam pe Putin si pe Dumnezeu sa elibereze Transnistria



Eu am mai vorbit aici despre ce doreste Dumnezeu de la Putin si de la Rusia.
Blonda aia frumoasa, cea inchisa in Ukraina... Dumnezeu nu o voia inchisa...
Am spus in numele Lui(verificati, special i-am spus lui Putin: eliberati femeia aia frumoasa): Eliberati-o!
Pana la urma Dumnezeu s-a ocupat si a eliberat-o singur...
Este adevarat ca Rusia nu mai este comunista dar mai are nevoie de timp pana sa devina occidentala si atragatoare.
Putin nu trebuie sa regrete URSSS deoarece URSSS fusese creata prin teroare si forta impotriva vointei natiunilor respective si mai ales impotriva vointei lui Dumnezeu... Ca doar comunistii daramau biserici.
Iar Dumnezeu doreste libertate si respectarea liberului arbitru.
Este adevarat ca poate sunt multe in neregula si prin Europa.
Dar Rusia trebuie sa fie dorita, trebuie sa i se ceara ajutorul...
Pt orbii care cred ca Rusia ar fi foarte ortodoxa, eu le spun ca astia care conduc Europa sunt mai ortodocsi decat rusii...
Pt ca ei in prezent lucreaza mai mult la planul divin decat rusia.
Ce parere are Rusia despre Guvernul si Parlamentul planetar? Cum se vede integrata in acest guvern si parlament planetar?
Deci mai usor cu injuraturile fata de europeni si americani fratilor, ca nu vreti sa il schimbati pe Barosso cu Putin si nici Europa cu Rusia.
Sigur, la noi, unii, ca sa scape de Base, eroul nostru, s-au intors impotriva tuturor.
Dar trebuie sa ramanem lucizi si sa nu ne lasam manipulati.
I-am asteptat atat pe americani, si acum cand ii avem ce ar fi sa ii injuram?
Trebuie sa evitam explorarea gazelor de sist dar trebuie sa ramanem  prieteni cu americanii.
Iata Domnul prin mine aici a avertizat ca nu este de acord cu anumite lucruri.
Este evident de acum ca Dumnezeu doreste ca Rusia sa elibereze Transnistria.
Daca in privinta Krimmeei Rusia ar putea sa argumenteze si in plus era asta in karma Ukrainei, insa in Transnistria nu are ce sa mai caute. 


Toate caile de legatura prin aer, apa si pe pamant fiindu-i din plin favorabile, Romania va ajunge una din cele mai prospere si imbelsugate tari, traind in pace cu toti vecinii sai. Basarabia va fi realipita Romaniei pentru totdeauna, caci poporul rus va cinsti aceasta tara aleasa si va renunta la aceasta provincie care va da nastere la multe neintelegeri. Intr-un viitor mult mai indepartat, insa toate teritoriile invecinate Romaniei se vor alipi formand impreuna Federatia Statelor Europene, lucru la care oamenii ajunsesera sa se gandeasca demult.
Tot ceea ce v-am amintit pana aici este necesar sa se implineasca, pentru ca sunt adevarate si tot ceea ce va spun va va convinge cand toate acestea se vor intampla. In vremurile viitoare, poporul rus, plin de dragoste, va veni in ajutorul lucrarii pe care Romania o va avea de indeplinit in lume. Inainte de acestea insa va fi foamete prin multe locuri, painea va lipsi, vor fi mari cutremure de pamant care vor face o multime de victime si in multe locuri de pe glob oamenii vor dispare sub daramaturi, care vor aminti cu mare greutate urmele unor orase ce vor dispare de pe suprafata pamantului. Razboaiele, panica si neintelegerile de tot felul vor face ca marile puteri, cum ar fi Rusia sa se prabuseasca, spre bucuria tarilor mici care o alcatuiesc. 

Fecioara Maria sprin Sundar Singh
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu