29 aprilie 2014

Cum sa evitam sfarsitul lumii



Daca punem profetiile cap la cap, si vom fi inspirati de Dumnezeu, putem sa concluzionam.
Sfarsitul lumii sau al doilea Potop care este profetit a fi de foc si venind din saparea dupa   gaze  poate fi evitat in primul rand prin stoparea exploatarii gazelor.
Un ocean subteran de gaze asteapta spre a fi descoperit si acesta se va ridica la suprafata urmand apoi explozia planetara: BIG BADA BOOM…
Nu stim inca daca din gazele de sist vine asta sau in curand se va sapa si mai adanc…
Nu stim daca satelitii pot sa vada oceanul de gaze subteran.
Se poate ca si din exploatarea gazelor de sist sa se dea peste acest ocean subteran. Gazele de sist sa fie exploatate in apropierea oceanului subteran si prabusirea locala sa duca la ridicarea la suprafata a gazelor.
Una din aceste doua cred ca va fi.
Ori vor sapa mai adanc, ori gazele de sist vor duce peste un zacamant f mare.
Observati inca odata scrupulozitatea lui Dumnezeu care doreste sa arate ca El nu este Judecator ci dimpotriva, un Parinte bun si iubitor care dorste sa ii salveze pe oameni.
Asa e profetit, ca oamenii singuri isi vor produce sfarsitul.   
Asa a fost si la primul Potop.
Desi au fost avertizati, cei de atuci aruncau muntii in aer pt a se razboi unii cu altii.
Descoperiserea praful de pusca, il bagau adanc in pesterile muntilor si apoi urma o explozie si inca una pana cand au dat de o mare de apa subterana…
Aceasta a izbucnit la suprafata si apoi a adus si ploaia…
Vede cineva ce se afla sub zacamintele de gaze de sist?
Vede cineva cu vreun satelit sau altceva mari subterane sau chiar oceane de gaze? 
Aceasta explozie planetara, daca va avea loc,  va da nastere la marile cutremure profetite, la activarea vulcanilor, la valuri uriase...  
PS: Razboi nu va fi acum. Nu stim ce va fi insa peste 5 ani. Cu liderii de acum nu va fi razboi si este f bine ca nu va fi. Dumnezeu vede ca Pamantul poate fi modelat prin sfatul Sau bun deocamadata. 


12. Si iata ce se va petrece la sfarsitul existentei omenirii, dar nu si al pamantului acestuia: in vremea aceea oamenii e drept ca nu se vor apuca sa surpe muntii din temelii, asa cum au facut hanonitii in cautarile lor dupa aur si pietre pretioase, si nici nu vor avea romani pe care sa-i supere; dar vor incepe sa patrunda , cu ajutorul a tot felul de masinarii actionate de puterea focului, pana in interiorul pamantului, sapand puturi si gauri inimaginabil de adanci, prin care apoi, mase foarte mari de gaze inflamabile vor iesi la suprafata. Si, odata ce atmosfera pamantului va fi saturata cu asemenea gaze, acestea vor lua foc pe aproape intreg pamantul, transformand totul in cenusa. Doar putini oameni vor supravietui. Insa cei care vor ramane in viata vor fi oameni alesi. Si ei vor lua apoi in stapanire un pamant cu adevarat innoit, iar voi – si multi dintre cei care vor veni dupa voi vor fi treziti la viata in numele Meu – veti fi invatatorii si ghizii lor. 


13. Si abia de atunci inainte Imparatia Mea se va instaura definitiv pe intregul pamant, iar oamenii de pe Soare vor comunica intr-o perfecta egalitate de drepturi cu copiii Mei de pe acest pamant reinnoit si iubirea lor fata de adevaratii Mei copii va creste. 


14. Dar lucrurile acestea , pe care Eu vi le-am spus acum, tineti-le pentru voi; caci ele, oricat de cunoscute ar fi, tot nu vor contribui cu nimic la salvarea oamenilor din acest timp. Insa la momentul potrivit, atunci cand oamenii vor fi in stare sa suporte o revelatie mai profunda, le voi dezvalui chiar Eu aceste lucruri in detaliu. Acum ati inteles totul bine?”

15. Iar Ioan a spus:”Doamne, Unica mea Iubire, lucrurile acestea le-am inteles; caci din nou Tu Te-ai exprimat atat de limpede, incat mi-a fost foarte usor. Cat despre ceilalti frati, daca si ei au inteles sau nu totul asa cum trebuie, iti vor spune cu siguranta chiar ei, fiecare pentru sine! 


Marea Evanghelie a lui Ioan, vol VI, cap 207 , Jacob Lorber

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu