7 mai 2014

Viziunea cu PetruL-am vazut venind din fata mea. In dreptul capului avea acel triunghi pe care il vedem in anumite icoane deasupra lui Dumnezeu.
Nu am gasit nici o icoana cu Petru care sa aiba acel triunghi in aura capului.
Ma gandesc ca inseamna autoritatea divina, vointa lui Dumnezeu.
In spatele lui, adica in interiorul lui cumva era Iisus. Pt ca venea de fapt sa intareasca cererea lui Iisus.
Ii promisesem ceva lui Iisus si cateodata mai incalcam promisiunea.
Fecioara era in dreapta mea iar Petru s-a asezat in stanga mea.
Eram tensionat pt ca nu stiam ce o sa-mi ceara, ma gandeam ca o sa ma pedepsesca cumva sau o sa-mi spuna ceva aspru, ca o sa ma mustre.
Insa doar mi-a spus sa citesc epistolele sale.  Care nici nu sunt mari. :)
In epistole erau trei mesaje pt mine.
Ultimul este cel referitor la Potopul de foc de care tocmai am vorbit.
Petru deci, Iisus prin Petru, intareste ca suntem aproape de acest Potop…
Mai e doar un pic.
Toate profetiile se suprapun.
Malachia cu papii, Sundar Singh, Apocalipsa, Lorber…
Toate vorbesc de fum sau foc sau de lumea ce devine un vast cimitir…
Petru era asa cum il percep eu, autoritar, colturos cumva, dar totusi bun si rabdator intr-o oarecare masura. :)
Fecioara este asa cum va imaginati voi, minunata, sociabila, luminoasa, plina de iubire, intelegatoare, umila si totusi divina.  Un inger cu forma feminina.
Sunt multe pe care mi le spun, dar nu pot sa le spun deoarece ati crede ca am innebunit.
Oricum Iisus spune ca voi fi asemenea apostolilor in Cer! 
Fecioara mi-a spus mai devreme ca defapt mantuirea mea o sa vina din sacrificiul final spre care m-am dat si de care m-as bucura sa am parte.  
De aceea va indemn pe toti, daca va surade idea si ii vedeti profunzimea, oferiti-va nu numai viata Domnului ci si moartea…
Toti spun ca viata e o incercare.
Ca Dumnezeu poate oricand sa se reveleze dar nu o face pt ca trebuie sa il cautam si sa il gasim…
Oamenii trebuie sa se judece sau sa se salveze singuri prin propriile actiuni.
Petru deci a avut si el viziunea sfarsitului lumii, viziunea Potopului de foc pe care o avem mai jos.
Capitolul 3 
1. Iubiţilor, aceasta este acum a doua epistolă pe care v-o scriu. În ele caut să trezesc, în amintirea voastră, dreapta voastră judecată,
2. Ca să vă aduceţi aminte de cuvintele cele mai înainte grăite de sfinţii prooroci şi de porunca Domnului şi Mântuitorului, dată prin apostolii voştri.
3. Întâi, trebuie să ştiţi că, în zilele cele de apoi, vor veni, cu batjocură, batjocoritori care vor umbla după poftele lor,
4. Şi vor zice: Unde este făgăduinţa venirii Lui? Că de când au adormit părinţii, toate aşa rămân, ca de la începutul făpturii.
5. Căci ei în chip voit uită aceasta, că cerurile erau de demult şi că pământul s-a închegat, la cuvântul Domnului, din apă şi prin apă,
6. Şi prin apă lumea de atunci a pierit înecată, 
7. Iar cerurile de acum şi pământul sunt ţinute prin acelaşi cuvânt şi păstrate pentru focul din ziua judecăţii şi a pieirii oamenilor necredincioşi.
8. Şi aceasta una să nu vă rămână ascunsă, iubiţilor, că o singură zi, înaintea Domnului, este ca o mie de ani şi o mie de ani ca o zi.
9. Domnul nu întârzie cu făgăduinţa Sa, după cum socotesc unii că e întârziere, ci îndelung rabdă pentru voi, nevrând să piară cineva, ci toţi să vină la pocăinţă.
10. Iar ziua Domnului va veni ca un fur, când cerurile vor pieri cu vuiet mare, stihiile, arzând, se vor desface, şi pământul şi lucrurile de pe el se vor mistui.
11. Deci dacă toate acestea se vor desfiinţa, cât de mult vi se cuvine vouă să umblaţi întru viaţă sfântă şi în cucernicie,
12. Aşteptând şi grăbind venirea zilei Domnului, din pricina căreia cerurile, luând foc, se vor nimici, iar stihiile, aprinse, se vor topi!
13. Dar noi aşteptăm, potrivit făgăduinţelor Lui, ceruri noi şi pământ nou, în care locuieşte dreptatea.
14. Pentru aceea, iubiţilor, aşteptând acestea, sârguiţi-vă să fiţi aflaţi de El în pace, fără prihană şi fără vină.
15. Şi îndelunga-răbdare a Domnului nostru socotiţi-o drept mântuire, precum v-a scris şi iubitul nostru frate Pavel după înţelepciunea dată lui,
16. Cum vorbeşte despre acestea, în toate epistolele sale, în care sunt unele lucruri cu anevoie de înţeles, pe care cei neştiutori şi neîntăriţi le răstălmăcesc, ca şi pe celelalte Scripturi, spre a lor pierzare.
17. Deci voi, iubiţilor, cunoscând acestea de mai înainte, păziţi-vă, ca nu cumva, lăsându-vă târâţi de rătăcirea celor fără de lege, să cădeţi din întărirea voastră,
18. Ci creşteţi în har şi în cunoaşterea Domnului nostru şi Mântuitorului Iisus Hristos. A Lui este slava, acum şi în ziua veacului! Amin.
A doua epistolă Sobornicească a Sfântului Apostol Petru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu