8 august 2014

Solutia conflictului din Ukraina: Referendum corect

Solutia conflictului din Ukraina: Referendum corect.
Nu exista alta varianta, si, apoi, in functie de procentele respective se poate adopta cea mai buna varianta.
Daca procentul rusilor care vor in Rusia e sub 20%, nici nu poate fi vorba de alipire la Rusia, cel putin nu acum.
Daca e jumatate jumatate se poate gasi o formula de mijloc.
Nu e cazul sa ne suparam si sa ne pedepsim unii pe altii.
Greseala majora a Rusiei a fost nepermiterea observatorilor.
Cum adica sa nu permiti osbervatori?
Da acolo sunt milioane de oameni si nu pamant pustiu, cum sa ii iei cu forta in Rusia daca ei nu vor?
Daca aveti voi alte solutii mai bune, pt ca razboiul nu e o solutie, avansati-le si le vom analiza.
Razboiul e o neghiobie asa cum tot neghiobie e sa obligi oamenii sa intre in Rusia cand ei vor in UE.
Eu nu stiu alta varianta mai buna.
Poate dupa 10 ani de UE oamenii vor dori in Rusia...
Pe deasupra e vointa lui Dumnezeu ca Europa sa fie mare dupa cum fecioara maria a anuntat si prin Sundar Singh.
Fecioara maria a profetit ca tarile din jurul nostru vor intra in aceasta uniunea a statelor europene.
Dumnezeu deci asta doreste si balanta se va inclina inspre asta.
Cei care vor altceva vor pierde.
Amin!

PS: Nu am spus nimic nou, am mai spus aceste lucruri. Intrucat sunt la unison cu Dumnezeu si cu vointa Lui sfanta lucrurile se vor derula in functie de aceasta vointa divina deci luati aminte si conformati-va, am mai spus de o mie de ori. 
Daca va veti conforma Dumnezeu va va binecuvanta si veti castiga inmiit.
Pana acum Rusia nu castiga decat morti si ura...
Vremurile de exploatare, teroare, inselaciune si asuprire vor asfinti in aceasta tara. Fiecare locuitor al acestui popor ales se va bucura din plin de binecuvantarea si harurile divine, multi dintre acestia fiind inzestrati cu intelepciune si felurite puteri de a face minuni. Toate darurile se vor revarsa peste aceasta tara aleasa, care va avea nobila misiune de redresare spirituala a intregului glob pamantesc.  
Toate caile de legatura prin aer, apa si pe pamant fiindu-i din plin favorabile, Romania va ajunge una din cele mai prospere si imbelsugate tari, traind in pace cu toti vecinii sai. Basarabia va fi realipita Romaniei pentru totdeauna, caci poporul rus va cinsti aceasta tara aleasa si va renunta la aceasta provincie care va da nastere la multe neintelegeri. Intr-un viitor mult mai indepartat, insa toate teritoriile invecinate Romaniei se vor alipi formand impreuna Federatia Statelor Europene, lucru la care oamenii ajunsesera sa se gandeasca demult.
Tot ceea ce v-am amintit pana aici este necesar sa se implineasca, pentru ca sunt adevarate si tot ceea ce va spun va va convinge cand toate acestea se vor intampla. In vremurile viitoare, poporul rus, plin de dragoste, va veni in ajutorul lucrarii pe care Romania o va avea de indeplinit in lume. Inainte de acestea insa va fi foamete prin multe locuri, painea va lipsi, vor fi mari cutremure de pamant care vor face o multime de victime si in multe locuri de pe glob oamenii vor dispare sub daramaturi, care vor aminti cu mare greutate urmele unor orase ce vor dispare de pe suprafata pamantului. Razboaiele, panica si neintelegerile de tot felul vor face ca marile puteri, cum ar fi Rusia sa se prabuseasca, spre bucuria tarilor mici care o alcatuiesc.
Ateii vor incepe sa cerceteze scrierile sfinte si se vor preocupa sa inteleaga stiinta spiritului, cautand sa descopere tot ceea ce este ascuns in om. Gratie acestor cercetari, o noua cotitura se va produce in viata unor pamanteni. In multe locuri de pe pamant va lipsi hrana. Pentru ca toate aceste urgii sa treaca mai repede sau sa nu fie atat de cumplite, Dumnezeu ma inspira sa va dau un singur sfat: popoare, oameni, uniti-va intru desavarsire, impacati-va cat mai bine, iertati-va si cheltuiti cat mai mult din energiile ramase pentru a atinge eliberarea in Dumnezeu si fericirea vesnica. Faceti totul acum si aici, in aceasta viata si nu amanati desavarsirea spirituala pentru o reincarnare. Facand tot ceea ce va sta in putinta tinand cu staruinta, fiecare dintre voi se poate mantui.  
Fecioara Maria prin Sundar Singh

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu