10 martie 2016

Cand Ministrul Agriculturii e dusmanul numarul 1 al Agriculturii. Terorismul de stat ia amploare in Romania.Cand Ministrul Agriculturii e dusmanul numarul 1 al Agriculturii
Terorismul de stat ia amploare in Romania.
Reamintesc ca nu ati divulgat si prins inca teroristii care au pus foc la Colectiv. Si daca nu o veti face cat mai repede veti imparti cu ei efectele karmice ale acestei grozavii.
Mai devreme sau mai tarziu acesti imbeciloizi va vor pune foc si voua…
Karma o va face oricum.
Inteleg ca Ministrul asta Irimescu nu e la prima abatere.
Acest terorist pt saci cu bani da lovituri de gratie firmelor romanesti.
De ce mai e inca acolo?
La gunoiul istoriei cu el!
Fiecare om croseteaza neincetat, zilnic, la viitorul lui…
Acesta e avantajul de a-i lasa pe tradatori si anti-christi sa conduca. Se vor judeca sigur si singuri si vor scapa tara de ei insisi.
Tin sa va reamintesc cateva din efectele karmice ale grozaviilor pe care le faceti.
Vaccinarea copiilor a devenit si ea terorism de stat si consecintele pt cei care pun in aplicare aceste norme teroriste si satanice vor fi dezastruoase.
Vreau sa amintesc pt nebunii care au furat copiii acelei familii, din Vaslui parca, ca isi vor pierde proprii lor copii! 9 copii au furat 9 vor pierde. In viata asta sau in alta.
Toti, de la nebunul care a dat ordinul pana la ultimul jandarm care i-a insotiti pe teroristii ce au furat copii.
Da, veti invata sa fiti responsabili! Dati-va demisiile mai bine decat sa participati la cine stie ce astfel de grozavii care va vor afecta in mod iremediabil.

2 comentarii:

  1. Peste 40%din terenurile agricole ale tarii sunt proprietate straina-adica jidani,iudeo-masoni si khazari-iar ce-a mai ramas va fi praduit foarte curand cu ajutorul slugilor si servitorilor lor,pusi de ei la conducerea acestei tari devenita colonie......Popor de sclavi si colonie de slugi,neo-iobagismul secolului XXI......

    RăspundețiȘtergere
  2. Da ai dreptate, si asta e o problema la care trebuie sa gasim solutie.

    RăspundețiȘtergere