29 martie 2016

Daca Turcia nu abandoneaza Islamul propun sa fie scoasa din Nato



Daca Turcia nu abandoneaza Islamul propun sa fie scoasa din Nato. Norvegia deasemenea ar trebui scoasa daca nu abandoneza aceasta mafie a traficului de copii.
Un razboi impotriva Islamului se prefigureaza.
Este evident ca Rusia nu mai e o amenintare ci a devenit o prietena a lumii civilizate.
China deasemenea remediaza tot ce a fost rau in Comunism.
Asadar doua rele la nivel planetar mai raman: antichristii din lumea crestina civilizata care lupta din interior impotriva ei si Islamul.
America impreuna cu Rusia si China si Europa degraba pot salva lumea de Islam.
Nimeni nu trebuie sa moara ci acestia trebuiesc eliberati de acest cosmar planetar.
Este datoria noastra si Dumnezeu va binecuvanta asa cum intotdeauna a binecuvantat tarile ce au luptat impotrivca Islamului.
Pe de alta parte, daca nu veti asculta, veti pierde mai multi oameni neimplicandu-va intr-o lupta pe care Dumnezeu v-o recomanda.
Asa e intotdeauna: cei care nu asculta de Dumnezeu nu numai ca nu castiga dar pierd cu mult mai mult.
Spre exemplu: daca China nu va cobori sa salveze Indonezia si Malayezia de Islam va pierde cu multi mai multi oameni decat ar pierde intr-un posibil razboi cu acestia.
China ar trebui sa se alieze cu Filipine. Sa sustina Filipine si celelalte state din jur care au interesul sa isi elibereze fratii de Islam. 
PS: Toti cei care construiesc moschei si promoveaza Islamul trebuiesc considerati teroristi fara exceptie  si un mare pericol pentru lumea civilizata. 
Repet: cei care aproba si construiesc moschei sunt un pericol pt tara noastra si trebuiesc schimbati din functii IMEDIAT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu