19 aprilie 2016

Moschee vs MisaMisa vs Moschee
Vreau sa subliniez cretinitatea fara margini a celor care conduc. Masoni antichristi care duc lumea la distrugere.
Guru Bivolaru e persecutat in schimb construim Moschee unor creaturi abjecte ale desertului care nu fac alceva decat sa ne ucida si sa ne spolieze dintotdeauana si care asa vor face intotdeauna.
Ia neamule intelepciunea inexistenta a masonilor si fa ceva cu ea.
Noi masonii nu suportam sa ne critice cineva de aceea preferam sa inlocuim sexul in grup al lui Bivolaru cu terorismul reprezentat de moschee. Aici se vor pune la cale atentate criminale asa cum au fost si 911 si atentatele din Franta.
E drept ca Franta e plina de musulmani asta tot datorita intelepciunii noastre masonice.
Conform intelepciunii si riturilor noastre intunecate am sacrificat acesti nevinovati(care nu erau tocmai nevinovati deoarece ascultau muzica rock) starostelui nostru Baphomet.
Am vrut sa islamizam Europa dar am constatat ca nu e tocmai bine si acum ne cam contrazicem intre noi: unii inca mai construim moschei in timp ce altii ii lasam pe teroristi sa isi faca de cap pentru a compromite definitiv Islamul si a inchide moscheile pe care tot noi le-am deschis.
Pentru ca suntem cu adevarati iluminati, de asta ni se spune si Illuminati.
Sa persecuti pe Bivolaru si in schimb sa contruiesti Moschee, e noaptea mintii.
E ceva cu adevarat ce poate iesi numai din mintea securistilor si masonilor.
Dealtfel dupa Colectiv realizam ca masonii si securistii nostri se simteau vinovati ca nu e si la noi terorism. Pai sa facem noi daca nu e.
Adica se poate ca toate tarile sa fie terorizate si a noastra nu?
Daca se supara sefii cei mari?
Nu se cade sa avem atentate dupa atentate in toata lumea si la noi liniste. Sa ne solidariam un pic cu ei.
Acesti teroristi insa vor sa terorizeze si generatiile vitoare: pentru ca asta insemana moschee - o nenorocire pe care o pregatesti copiilor si nepotilor tai.
PS: Vai de mine, fug fetele de acasa la Misa sa faca sex! Mai bine sa facem moschee ca sa fie violate si chiar ucise de gunoaiele demonizate ale desertului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu