19 aprilie 2016

Satan-dinavia



Satandinavia
Va invit sa cititi aici-http://www.cuvantul-ortodox.ro/ un colaj de articole exceptional care ne arata grozavia unei societati care nu mai este condusa de crestini ci de anti-christi, de satane autentice.
Va rog iar sa observati similaritatile dintre aceasta societate anti-christa si Islam:
-ucigasi de oameni si unii si altii: unii taie capete si comit atentate teroriste altii ucid prin vaccinuri, E-uri, asasinate etc
- abuzurile asupra copiilor: si unii si altii abuzeaza copiii sexual prin fortarea lor in casatorii de la 9 ani(islamul) si realmente prin promovarea traficului de copii si a pedofiliei in norvegia unde copii sunt vanduti acestor creaturi satanice. A se vedea tulburarile grave la care ajung acesti copii, precum este si acel tanar criminal norvegian care a ucis cu pistolul automat zeci de alti tineri(pentru a-i scapa de cosmarul prin care el a trecut).
- lupta crancena impotriva lui Hristos si a Crestinismului
- utilizarea Minciunii si a Manipularii – si unii si altii mint de sting( ne amintim ca Hristos l-a descris pe Satana ca fiind ucigas de oameni si Tatal Minciunii)
-Dictatura - atat Islamul cat si aceste abuzuri satanice ce au loc in aceasta Scandinavie ce a intrat in posesia satanei nu pot exista decat intr-un sistem dictatorial. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu