24 august 2016

Fiecare om traieste pe frecventa lui de vibratie



Fiecare om traieste pe frecventa lui de vibratie
Care este o suma a fecventelor interioare active.
Spre exemplu desi exista un centru dominant este imposibil sa nu existe anumite aspecte si ale celorlalti centri activate.
Mai concret: la primul nivel avem materialitatea, dorinta de a poseda bunuri de a face case, de a avea masini, pamant, etc… Cei mai multi oameni o au.
La al doilea este sexualitatea, dorinta de a fuziuna cu sexul opus eventual de a intemeia familii, de a avea success in plan social, de a fi frumosi si admirati, etc… Toti aproape sunt preocupati de asta.
La al treilea nivel avem dorinta de a fi cineva in lumea asta, de a avea putere, de a avea o profesie, de a face cariera.
Abia de la al patrulea in sus incep lucrurile spirituale, divine, impersonale cum ar fi Iubirea, Intelepciunea, Cultura spirituala si nu numai, Spiritualitatea, dorinta de a cunoaste Adevarul, atractia fata de Arte, Muzica, Literatura, viziuni sublime, ganduri marete si inaltatoare, preocupari pentru salvarea celorlalti si a Omenirii, etc.
Dar chiar daca esti  foarte materialist este posibil sa iti placa muzica, un anume fel de muzica.
Chiar si aici spre exemplu nu o sa iti placa Jazzul…
Si pt ca nu iti place nu vei avea nimic de a face cu asta.
Nu numai ca nu te vei intalni cu niciun cantaret sau compozitor de Jazz dar nici macar cu un fan al acestei muzici.
Asadar cine se aseamana se aduna… Ceilalti nu se vor intalni niciodata.
Si de altfel nici nu ar avea ce discuta…
Unii oameni sunt atat de diferiti si de departati incat chiar sa vrea nu se pot intalni.
Iar cei care se intalnesc au intotdeauna ceva in comun fie din vietile anterioare fie datorita acestor atractii ce le au in comun.
De regula cu trecerea timpului centrii inferiori se activeaza tot mai mult datorita sexualitatii si lipsei tehnicilor spirituale care sa transmute energia.
Chiar si postul e o tehnica eficienta de ridicare a energiilor de pe centrii inferiori pe cei superiori.
Aceasta activare a centrilor inferiori arunca omul in materialitate.
Chiar daca avea o pregatire spirituala sau o cultura acumulata va fi atras de materialitate si sexualitate, de dorinta de a se imbogati si de a avea cat mai multe satisfactii la nivel material si sexual.
Din acest motiv intre omul spiritual si cel material, intre omul divin si cel lumesc este o diferenta ca de la cer la Pamant.  
Iar aceasta lume va fi luata de la cei materiali si va fi data celor spirituali!
Amin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu