6 iunie 2017

Cine nu e cu Mine... (II)



Cine nu e cu Mine... (II)
Cine nu e langa Dumnezeu, in Duhul Lui, locuit de Dumnezeu, automat este in alt duh care este diferit de Duhul lui Dumnezeu si nefiind la unison cu Acest Duh vrea si face lucruri care se opun vointei lui Dumnezeu.
Nu poate fi decat un duh lumesc care ne indeamna fie la bogatie lumeasca, fie la diferite impliniri lumesti carora noi ne daruim cu trup si sfulet uitand de Dumnezeu...
Cum deci sa fie cineva cu Dumnezeu cand nici nu-si aminteste de El?
Totusi, Dumnezeu fiind bun, se va ingriji de toti cei care, chiar negandindu-se la El, dau dovada de putere de sacrificiu si iubire.
Pt ca daca tu nestiind de Dumnezeu, faci lucruri bune, cu atat mai mult cand il vei cunoaste...
Asadar nu exista decat o singura varinata, aceea de a fi cu Dumnezeu.
Ori lumnea de astazi nu e deloc cu Dumnezeu.
Ierarhii Crestini nu se mai opun Antichristului si Moscheii, credinciosii nu se mai casatoresc si nu mai fac copii, toti traiesc in egoism ferece gandindu-se numai la ei si tarile lor si talharind realmente, pe fata tari si populatii in numele binelui propriu.
Pt ca va spun, cum e Romania asa va fi Germania si toate celelalte tari.
Eu va sfatuiesc ca degraba sa ne faceti ce ati voi sa vi se faca pt ca vis e va face ce ne-ati facut...
Din aceste motive viata devine pt multi un Iad...
Analfabeti spirituali, ei se afla inr-un duh rau in care nu numai ca nu se opun Raului, dar il cer in numele Tolerantei, Civilizatiei, Libertatii.
Din paradisele care erau iata cum Olanda, Suedia, Anglia, Franta si altele, devin Iaduri...
Nici noi nu stam prea bine, avem prea multi crestini carora nu le pasa ce asteapta Dumnezeu de la ei si merg inainte cu ce cred ei ca Dumnezeu ar vrea, defapt slujind mai mult bisericii lumesti decat lui Dumnezeu.
Pt ca Dumnezeu vrea ca tu sa il descoperi gasind astfel Viata vesnica si Iubirea si nu sa faci 1000 de prostii cerute de lumea exterioara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu