23 octombrie 2017

Noua Ordine Mondiala: Evreul stapan si ceilalti sclavi

Noua Ordine Mondiala: Evreul stapan si ceilalti sclavi
Iata secretul, Evreii de pe tot cuprinsul globului s-au inteles sa cucereasca intreaga planeta, sa distruga toate statele si sa le puna sclavilor microcipuri...
Evident mai sunt si disensiuni intre ei, unii sunt pro altii anti-homosexualitate, dar cu siguranta in privinta cuceririi planetei sunt de acord.
Grupurile de Evrei din toate tarile trebuie sa ajunga la conducerea tarii respective.
Tara noastra este un prototip in acest sens, ca si America si Rusia.
Iata unul la Banca Centrala, iata altul in functia de Presedinte, altu Prim-ministru...
Ei au organizat Lovitura de Stat din Decembrie 89 pentru ca, Comunismul le scapase din maini...
In Capitalism ei detin fraiele dar culmea, Comunismul le-a scapat, deoarece nicio tara nu doreste sa fie condusa de acesti nebuni psihopati posedati de satana care se lupta cu Dumnezeu de mii de ani.
Pt ca oricine spune ca Iisus nu este Mesia este posedat asa cum si oricine spune ca nu a fost rastignit.
Daca nu se gasesc Evrei vor pune Francmasoni deoarece Masoneria a devenit sclava acestor antichristi.
Organizati Rezistenta si faceti planurile pt a elibera Lumea de acest ultim dictator al ei!

PS: Adica Noua Ordine Mondiala este facuta de Evrei pt Evrei...  Si asa cum s-au bucurat de Comunism si l-au sustinut iata-i cum se inghesuie cu totii la ceea ce a conceput ANTICHRISTUL,  adica elitele lor ce s-au oferit pe ei insisi partii negative sau Satanei.  
Iata-i cum falimenteaza state, distrug Cultura si Civilizatia intregii lumi, ucid pe cine li se opune si transforma lumea intr-un Iad. 

5 comentarii:

  1. Evreii stapanesc lumea de mult,de mii de ani,numai ca pana astazi au exercitat stapanirea din umbra,ca sa zic asa,schimbandu-si numele si ascunzand permanent adevarata lor identitate.Prin NOM(Noua Ordine Mondiala) se doreste insa,controlul absolut si total asupra "goymilor" sclavi,platitori de taxe si impozite,inclusiv controlul numarului lor dar chiar si a gandurilor,dorintelor,viselor ,vietii si idealurilor lor.Si toate acestea "pe fata",la vedere ,fara ascunzisuri cum au facut-o pana acum.Si se pare ca vor reusi.Cel putin pana astazi se pare ca au reusit, si mai au doar un pas pana la instaurarea NOM,dupa opinia mea ,aproximativ 20-30 de ani...Cel mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Indiferent ce tara este , indiferenr ce organizatie este , indiferent ce afacere banoasa este , acolo cu siguranta sunt 80% evrei. Acesti evrei , care # urla in gura mare # ca a fost holocaust ,daca ii aduni din toata lumea, cred umpli Germania si Faranta cu ei .
    Am citit undeva, din directivele UE care prevedea la un Punct dintr-un Art ( printre sute de Puncte si zeci de Art. care ni se pregatesc) ca toate tarile din UE sa comemoreze 3 zile pe an (la date diferite ) holocaustul si toate bisericile din UE sa tina slujbe si sa se roage pentru evrei .
    Frumos , nu ? Ei exploateaza lumea, iar prostimea sa se roage pentru ei.
    Oare care Dumnezeu ii ajuta pe ei sa-si bata joc de toata lumea asta ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ii ajuta un dumnezeu care o sa fie ejectat in curand din aceasta lume si tot edificiul sau satanic se va prabusi.
    Dumnezeul adevarat totusi ingaduie asta pt ca desigur nu evreii i-au obligat pe romani sa avorteze inca o data populatia Romaniei din 89 incoace.
    Si daca faci sondaj la iesirea din biserici vei constata ca nici 10% nu stiu cuvintele lui Iisus...
    Adica la asa crestinism nu ma mira sa avem la granita turci, tatari sau alte categorii de barbari cum sunt si evreii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba evreii i-au obligat pe romani(adica pe femeile romance)sa avorteze copii.Ei au conceput,instaurat si condus un adevarat program pentru saracirea extrema a poporului roman,de indobitocirea si alienarea gandirii,educatiei si moralei romanilor,pentru promovarea pe scara larga a delatiunii,urii,invidiei,lacomiei nemasurate,a prostiei tuturor cadrelor de conducere din varii domenii,a crearii cultului personalitatii nulitatilor din funciile supreme de conducere(vezi "academiciana" analfabeta Leana Ceausescu,de exemplu),si multe altele.Evreii si numai evreii sunt in spatele absolut tuturor nenorocirilor care s-au abatut asupra poporului roman!

      Ștergere
  4. Nu intelegi, nimeni nu te poate obliga sa avortezi, nici macar sotul... In privinta celorlalte fiecare plateste constant pt faptele sale dar pacatul avortului este asupra noastra ca si alte pacate.

    RăspundețiȘtergere