5 decembrie 2019

OMV se comporta ca o organizatie terorista


OMV se comporta ca o organizatie terorista
Sa nu credeti ca veti scapa! Tot ce ati facut in Romania vi se va face:antichristi, austrieci, unguri sau ce veti mai fi.
Noi credeam ca Austria este o tara civilizata, nicidecum o natiune plina de talhari, spaima padurilor, spaima petrolului si gazelor…
Si ca sa puna capac la toate aflam ca OMV modifica cifrele petrolului si gazului extras, atentie, pentru ca ei sa fure inca mai mult si noi sa primim si mai putin.
Este socant pentru mine insa daca privim si in istorie si la alte semne contemporane  ne dam seama ca aceasta implicare a Austriei in toate relele din Romania nu este intamplatoare.
In parodia  de mai jos , daca suntem atenti ni se reproseaza tot noua ca ii lasam pe talharii austrieci sa ne talhareasca…
Deci este vina noastra, Austria ramane o natie speciala nicidecum nu sunt hoti, talhari si ucigasi.
Daca au ucis pe Eminescu si Ciprian Porumbescu, daca sunt implicati macar doar ca si consumatori in traficul de fete de la Deveselu, daca ne-au inchis o rafinarie si vor sa ne stearga de pe harta asta nu inseamna ca sunt ucigasi de oameni…
Ce face Austria in Romania se cheama genocid!
La fel de mult este implicat Antichristul si ungurimea, antichristica sau nu.
Cum a ajuns Austria aici? A fost asa dintotdeauna?
Pentru ca aceasta masluire a cifrelor este o rusine atat de mare nu doar pentru natia lor dar pt intreaga Europa si Umanitate.
Poate demonii ungurilor au intrat si in ei…
Orgoliul excesiv cum ca ei sunt niste nemti mai aparte…
Ei nu sunt la fel cu ceilalti nemti. Ei sunt un regat…
Acest orgoliu excesiv a obligat un grup mic sa faca toate nenorocirile posibile pt a ramane puternic si a demonstra celorlalti ca ei sunt niste nemti mai cu mot.
Motul in cazul de fata a devenit un corn, nu de unicorn ci de diavoli.
Asadar propun ca Austria sa se dizolve in natiunea germana pentru ca sa scapam cu totii de aceasta amenintare si ei sa isi regaseasca originile.
Pentru Dumnezeu, cum ati ajuns atat de jos?  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu