11 decembrie 2019

Papa ar trebui inlocuit


Papa ar trebui inlocuit
Spun “ar trebui” pentru ca nu stiu daca mai are cine sa o faca.  Diavolul iata ne-a facut pe toti prizonieri in propriile noastre tari.
Totusi grozavia e atat de mare incat daca e posibil trebuie inlocuit: a permis Homosexualitatii sa ajunga in fata altarului bisericii catolice.
Nu stiu cate mii de ani va sta prin Iaduri insa daca puteti face ceva, faceti.
Daca mai aveti puterea si curajul sa marturisiti, sa va opuneti Raului, faceti asta pentru ca veti fi rasplatiti.
Sunt lucruri infinit mai rele ca Moartea!
Mai bine sa murim de o mie de ori decat sa spunem raului bine si sa pretindem ca vreun preot al lui Hristos ar putea in veci sa biencuvanteze vreun cuplu format din persoane de acelasi sex.
Asadar, opriti-va daca mai puteti pentru ca nu puteti sluji Satanei din altarul lui Hristos si nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi cu voi!
Aveti un papa ce l-a tradat pe Hristos si Biblia, si, pentru ca poate ca ar pistolul la tampla, nu-i putem cere sa faca altceva, insa e de datoria voastra sa il inlocuiti daca va sta in putere.
Un preot nu este un politician si sunt lucruri care nu se pot face si daca le faceti, vai de voi si de natiunile voastre.
Vai de Austria in cazul de fata care dupa ce ne fura pana la genocid  iata ca ne si arunca pe toti in gheena…  
Ce fel de oameni sunt acestia care isi bat joc de mostenirea milenara spirituala si scuipa pe ce a fost mai sfant?
Si daca oameni nu sunt si Judecata sa vina peste ei!  
Biserica ce isi bate joc de Dumnezeu nu numai ca nu va supravietui, dar va pieri odata cu neamul din care asemenea grozavie s-a ridicat!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu