17 ianuarie 2021

De ce este bine sa asociem semnul Fiarei cu acest Vaccin

 

De ce este bine sa asociem semnul Fiarei cu acest Vaccin

Pentru ca Fiara este aceeasi.

Pentru ca scopul final este acelasi.

Pentru ca nu va fi nicio diferenta in propaganda de acceptare.

Pentru ca efectele vor fi aceleasi.

Acum, am vazut diferite discutii in care Pastoriii spun ca semnul Fiarei trebuie sa fie insotit de o abandonare a credintei sau a lui Hristos.

Deci, sa gandim logic. Daca semnul Fiarei este un microcip mai mic sau mai mare ce trebuie sa ajunga in organism, acest lucru nu presupune o abandonare a Credintei.

Daca insa asociem Credinta conceptului de neintruziune a substantelor si mecanismelor straine cu organismul nostru, atunci am putea face o legatura.

Ca si acest vaccin  si Semnul Fiarei va presupune injectarea in organismul nostru a unor substante necunoscute.

Care probabil vor avea nanoparticule sau nanocipuri.

Deci sa ne intelegem, semnul Fiarei nu presupune abandonarea credintei ci doar acceptarea in organism a unor substante straine prin care organismul poate fi controlat, citit, “vindecat” din exterior.

Ar fi absurd sa ne imaginam ca odata cu semnul va trebui sa semnam si un document de abjur de la credinta ce o avem, o dezicere de Iisus.

Absurditatea situatiei si care poate fi considerata abjur de la credinta este aceea ca sanatosi fiind si scapati de Virus, ne riscam viata cu un Vaccin necunoscut… 

De aceea sunteti cu totii in pericolul de a accepta semnul Fiarei cu acceptarea si binecuvantarea Bisericii: deoarece va fi un simplu microcip ce va monitoriza starea de sanatate in aceste vremuri tulburi si riscante…

Daca Biserica a dat binecuvantare la acesta, va da si la acela…

Mult bine o sa va faca si acela, precum va face acesta…

Mai tarziu o sa va faca mult rau deoarece ori sistemul va cadea si veti ramane in organism cu acea tehnologie care va scapa de sub control…

Ori niste nebuni vor prelua controlul tehnologiei si va vor trimite pe toti pe lumea cealalta…

PS: Dupa cum si imaginea ne arata... va fi un fel de Vendetta... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu