18 ianuarie 2021

Trei vaccinuri: Pfizer, Moderna si Astrazeneca

 

Trei vaccinuri: Pfizer, Moderna si Astrazeneca

Primele doua sunt experimentale si ucigase. Ultima stire: in America au murit deja 50 de vaccinati pe langa cei 30 din Norvegia…

Primele doua folosesc pentru prima data in istorie aceasta modificare a ARN-ului. O secventa de ARN care ajunge la celula incercand sa o invete sa se lupte cu virusul. 

Astrazeneca sau Oxford Astrazeneca este un vaccin clasic,  care nu contine ARN modificat si nu vrea sa predea lectii noi celulei.

Astrazeneca contine o varianta de virus mai putin periculos luata de la un cimpanzeu. Probabil nu vor deveni cimpanzei cei care vor folosi acest virus.

Desi nu contine celule de fetusi avortati totusi se spune ca aceste celule au fost folosite pentru a dezvolta vaccinul.

Asadar, toti cei care au lansat pe piata si promovat vaccinurile ucigase Pfizer si Moderna, ar trebui sa –si piarda scaunele si sa dea socoteala pentru experimentul criminal…

Pe de alta parte se pare ca exista sufriciente medicamente pentru a vindeca orice virusat si deasemenea cei care impiedica tratamentul cu aceste medicamente intra la categoria terorism.

Daca sunteti dornic sa va vaccinati, desi poate fi inutil deoarece virusul face mutatii si vaccinul poate mai degraba sa va lase fara imunitate in fata noului Coronavirus decat sa va ajute in vreun fel, totusi alegeti vaccinul cel mai putin periculos: Astrazeneca.

Trebuie sa subliniem ceea ce ar putea fi un act inca si mai criminal: noile mutatii lansate odata cu Vaccinul.

Vaccinul defapt va va lasa fara nicio protectie in fata mutatiilor deoarece vaccinul va seteaza organismul sa se lupte cu prima varianta de virus.

Adica sunteti manipulati inspre moarte…

Daca ati scapat de primul virus si de Vaccin, al doilea virus nu va mai rata intalnirea cu voi deoarece Vaccinul v-a lasat total fara imunitate…

Cum ar trebui pedepsiti cei care fac toate aceste nenorociri?

Mai gandeste cineva in tara asta?

In lumea asta?

PS: Intelegi logica interzicerii medicamentelor? Vaccinul, daca nu vă face de petrecanie, trebuie să vă lase fara imunitate la intanirea cu al doilea virus... 

Un comentariu:

  1. Este doar un punct in programul iudeo-masoneriei:trebuie redusa populatia globului cu 6,5 miliarde de oameni!!!

    RăspundețiȘtergere