15 decembrie 2022

Cuvantul lui Dumnezeu pentru America si Antichrist

 

Cuvantul lui Dumnezeu pentru America

Asa zice Dumnezeu! Daca te-ai pocai de toate pacatele tale si numai unu ar ramane…

Daca te-ai pocai de toate nelegiuirile, crimele si razboaiele, hotiile si talhariile, minciunile si faradelegile pe care le faci in toata lumea…

Daca in toate te-ai sfinti si armata ta s-ar intoarce in pamantul tau si nu ai avea soldat in pamant strain  si un singur pacat ti-ar ramane…

Daca pe toate le-ai indrepta si in loc sa te inchini satanei te-ai intoarce catre Dumnezeu si ai recunoaste cine este Acela care s-a intrupat si a venit la tine…

Daca pe toate le-ai face si un singur pacat ti-ar ramane, acela al Sodomei si Gomorei…

Pentru acest pacat trebuie sa impartasesti aceeasi soarta cu Sodoma si Gomora.

Dar tu nu te pocaiesti de niciun pacat. Sangele pe care il versi curge si in interiorul si in exteriorul granitelor tale. Intreaga lume este manjita cu sangele pe care il versi tu. Preacurviile pe care le savarsesti tu au ajuns pana la capatul lumii si obligi si pe cei mari si pe cei mici sa se inchine Satanei.

De nimic nu te pocaiesti si de nimic nu iti pare rau.

Nu ai parere de rau nici pentru cei pe care ii ucizi, nici pentru cei pe care ii jefuiesti, nici pentru cei pe care ii indrepti spre pustiire si nenorocire.

Cu fiecare pacat pe care il faci, tu iti propui sa faci altul si mai mare si astepti timpul potrivit pentru asta.

Cine l-a mai hulit pe Dumnezeu astfel pe Pamant? Cine a mai ucis astfel in ascuns si nu la lumina?  Cine a mai pregatit lumii intregi pustiire si prapad in acest mod? Cine a mai dorit astfel sa inchine lumea  intreaga satanei?

De nimeni nu ai mila! Nici de copil, nici de batran, nici de vaduva sau orfan. Nici de copilul cel nenascut nu ai mila si indemni toate femeile sa isi arunce copiii din pantece.

Pana la capatul pamantului te-ai dus si ai facut aceste nelegiuiri.

Ai scos copii din pantecele mamelor de orice neam, culoare si religie.

Cine a mai facut pe Pamant asemenea nelegiuiri?

Si din relele tale vrei sa faci lege a intregului pamant. Din crimele tale vrei sa faci norma si din talhariile tale o fapta de urmat. Pe toti ii indemni la nelegiuiri!

Nu de viata te bucuri tu ci de moarte. Viata din tine e moartea tuturor si cand o asemenea nelegiuire a mai fost pe pamant?  Cand tu scoti copiii din pantecele femeilor, iar la femei le scoti  sanii si vrei sa ii pui barbatilor?  

Cand a mai fost pe Pamant o astfel de oroare si unde s-ar opri nelegiuirile tale?

Spune cum sa te pedepsesc si cum sa scap Pamantul de tine?

-------------------------------------------------------------------------------------

Este acest cuvant de la Dumnezeu sau nu este? Il recunoasteti ca fiind al Lui?  

Cand America vorbeste de iubire se refera numai si numai la iubirea de pacat!  Dar iubire de pacat inseamna moarte si distrugere, judecata si anihilare.

Acesta este drumul pe care merge America, drumul sfarsitului… America in curand se va aprinde, va fumega apoi si se va pustii.

Si voi toti care in loc sa ramaneti de partea lui Dumnezeu, ati trecut de partea satanei, trebuie sa impartiti aceeasi judecata cu ea…

Aceste nelegiuiri nu pot sa ramana pe Pamant.

Ascultati-ma deci ce spun: aceste nelegiuiri nu pot sa ramana pe Pamant…

Asa spune Dumnezeu. Pamantul trebuie curatat de aceste orori!

Daca vreti sa ramaneti pe pamant si sa aveti un viitor, pocaiti-va deci, pocaiti-va de toate aceste nelegiuiri.

Dumnezeu doreste fraternitate! Acela care isi uraste aproapele si il ucide nu mai poate sa ramane pe Pamant, trebuie sa mearga in iad!

Acela care in loc sa promoveze Legea lui Dumnezeu, promoveaza ororile satanei,  nu mai poate sa ramana pe Pamant, trebuie sa mearga in Iad!

Deci daca auzind toate acestea nu vreti sa va pocaiti, nu aveti decat sa faceti raul inainte, dar amintiti-va ca Dumnezeu vine sa curete planeta de tot raul si nu doar de rau ci si de nelegiuitii care il fac si care il sfideaza pe Dumnezeu asa cum nu s-a mai intamplat!

Toate natiunile se tem de puterea Americii si toate se roaga lui Dumnezeu sa le scape de un asemenea blestem.

Dumnezeu le-a auzit si le va asculta! Fie ca nimeni in veci sa nu mai fie fortat spre sodomie. Fie ca nimeni in veci sa nu mai fie fortat spre pustiire si faliment!  Fie ca crima si razboiul sa piara de pe Pamant!

Fie ca toti inchinatoriii satanei sa se mute in Iad si samanta lor de pe Pamant sa piara!  Doamne nu lasa poporul si mostenirea Ta sa piara! Vino Doamne si curata Pamantul de tot raul!  Nu parasi Doamne pe copiii Tai si nici binele si mostenirea Ta spirituala!  

PS: sunteti liberi sa faceti toate nelegiuirile si apoi sa pieriti… Si eu insa trebuie sa imi fac datoria si sa  amintesc celor care se fac ca nu stiu ca Pamantul este al lui Dumnezeu si nu al Satanei… Dumnezeu si-a dat pe Cruce viata pentru el si nu il va distruge ci doar il va curati de tot raul chiar daca aceasta curatare ar insemna sa piara aproape toti oamenii de pe Pamant.

Si nu vor pieri toti caci asta este scris.

Promisiunea curcubeului se va pastra chiar daca pe Pamant ar  ramane si numai un singur million de oameni !

Dar vor supravietui mai mult de un million…

Sa il laudam pe Dumnezeu pentru ca se intoarce si salveaza pamantul din ghearele satanei! Pentru ca elibereaza Pamantul de la nimicirea totala si iata un nou Pamant se va naste si o noua Umanitate! 

Care va merge pe alte cai si care va fi cu adevarat placuta lui Dumnezeu ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu