15 decembrie 2022

Dumnezeu doreste ca monahii sa conduca Biserica si nu invers

 

Dumnezeu doreste ca monahii sa conduca Biserica si nu invers

Sa ne intelegem, aceia care s-au daruit lui Hristos, care au facut juramantul castitatii, saraciei si ascultarii, cu adevarat martori ai lui Hristos, ei trebuie sa conduca biserica si nicidecum cei dedati huzurului si desfraului material, care isi cumpara functiile bisericesti cu saci de bani si , mai nou, au ajuns si sclavi ai masoneriei.

Nicidecum acesti diavoli care asculta mai mult de vocea satanei decat de cea a lui Hristos.

Cum sa intre mitropolitul bogat in Imparatia lui Dumnezeu cand iata fuge cu sacii cu bani de la manastiri mai ceva ca politicienii cu sacii cu voturi...

Dumnezeu a pedepsit si va pedepsit aceasta falsa biserica. Avem celebra profetie a lui Malachia care ne arata ca Papalitatea va fi stearsa in curand de pe fata pamantului si nicicand nu va mai fi.

Deci luati aminte caci toti ierarhii bisericesti primesc saci cu cadouri, pulpe de porci si vitei, tot felul de alte produse si multi, multi bani…

Ce gasiti voi hristic in asta?

Nu cumva satana e cel care da si primeste aceste daruri materiale?

Inteleg sa dai si sa primesti, un dar simbolic, o carte, un album, o opera de arta, insa zeci de mii de euro ca sa primesti functia de preot si o parohie?

In Iad veti merge si o astfel de biserica trebuie si va fi judecata.

Voi il vindeti si cumparati pe Hristos astfel.

Nu merge asa!

Voi nu ii slujiti Lui!

Amin

Deci, daca pretindeti ca doriti sa il slujiti pe Cel care s-a rastignit, degraba sloboziti pe monahi din stransorile cu care i-ati rastignit. Monahul e adevaratul lider spiritual, El este mai presus decat preotul, el trebuie sa oficieze orisice slujba religioasa inaintea oricarui preot.

Evident ca actuala ierarhie bisericeasca ortodoxa a dat faliment si in Romania si in Grecia si banuiesc ca peste tot.

Daca nu ati fost in stare sa il faceti sfant pe Boca cu adevarat voi nu il slujiti pe Dumnezeu.

Ba chiar de curand v-ati patat mainile si de sange…

Da, da, v-am vazut cum , ca niste prosti, sau din interes si la ordin, i-ati trimis pe oameni la taiere asemenea unor vite.

Deci Iadul este pentru voi! 

Ii persecutati pe calugari si ii inchideti in manastiri pentru ca asa v-au cerut masonii.

Masoneria o sa fie in curand stearsa de pe fata pamantului si in veci nu se va mai ridica.

Dar voi il persecutati pe Hristos.

Faceti plecaciune oricarui monah si cereti-i binecuvantare, indiferent ce functie bisericeasca aveti.

Chemati-i pe monahi la episcopiile si mitropoliile voastre si intrebati-i ce sa faceti!

Numai asa va puteti salva si pe voi si biserica. 

Sau gasiti pe cineva asemenea celui care scrie si ascultati de astfel de persoana! 

Daca in spatele vostru stau vieti de oameni care s-au pierdut datorita prostiei sau sclaviei in care ati adus biserica, ce sa faca Dumnezeu cu voi, cum sa va scape de Iad?

PS: Ierarhii bisericesti care stau un an sau doi in manastire doar ca sa ocupe apoi inalte functii nu intra in categoria monahilor de care trebuie sa ascultati! 

De acum inainte numai cu sfat direct de la Dumnezeu putem merge inainte. Gasiti astfel de persoane, numite si prooroci, si care primesc cuvant de la Dumnezeu. Ei trebuie sa conduca nu doar biserica si tara ci chiar intreg Pamantul! 

Faceti un sfat de 10 monahi imbunatatiti si ei sa ia deciziile importante in biserica!  Patriarhul si mitropolitii sa fie simpli administratori si cei care pun in aplicare deciziile acestui veritabil sfat al batranilor Spiritului! 

Altfel, vedeti bine, teroristi antichristi ne duc pe toti la pieire in frunte chiar cu ei insisi, caci orisice calau moare in realitate odata cu victima sa! 

Amin, amin, amin! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu