2 decembrie 2008

Marea revelatie sau Cand va veni Iisus

           Impart cu voi informatiile gasite si va rog sa faceti la fel la randul vostru. Cat inca mai e liniste trebuie sa ne organizam si sa ne pregatim pentru anii de cosmar ce urmeaza. Este adevarat ca din aspectele multiple ale mesajului si spiritualitatii lui Iisus  ortodoxia in comparatie cu catolicismul sau alte culte acorda o atentie mai mica reintoarcerii lui Iisus, dar curand toti cei care cred in El vor face repede conexiunea. Si daca noi suntem cu un pas inantea altora , trebuie sa folosim acest pas si sa ajutam si trezim cat mai multe fiinte.

          Inca nu ne cunoastem cu adevarat, am sa impart si altele cu voi in timp; bunaoara tehnici si cai de a ne apropia si de a comunica cu Dumnezeu sau cu orice alt aspect al sau(inger, sfant, putere cunoscuta). Multi dintre voi cunosc astfel de modalitati, rugaciunea este una dintre ele; dar nu 2 minute de rugaciune ci doua ore sau chiar mai mult si nu o data pe saptamana ci zilnic.

          Nu va spun nimic de la mine si chiar ce spun de la mine nu e de la mine, de aceea nu polemizez in legatura cu intoarcerea, este suficient ca dovezile sa fie corelate cu textele din Evanghelii si Apocalipsa. Asta pana va incepe cosmarul , pentru ca atunci vor intelege repede toti ca nu e o gluma si nici o simpla eclipsa, un spectacol pe care il intampinam cu ochelari de soare si aparate foto.

        Dupa zeci de ore de youtube si google, dupa discutii aprinse cu multi prieteni si cunostinte, dupa tot felul de planuri si tehnici de supravietuire am dat "intamplator" peste filmul acesta. Da imi amintesc exact, a fost un flash "Luca 17..." ; n-am citit pasajul exact ci tot capitolul. Aici am avut eu revelatia :) da este o mare revelatie pentru ca nu m-am gandit niciodata ca El o sa vina la mine, la noi. In cateva secunde mii de legaturi s-au produs in mintea si in sufletul meu, a fost atat de intens momentul ca probabil unda spirituala a produs efecte chiar la nivel genetic... :).Deodata totul s-a limpezit si totul a capatat sens. Perry Stone... mare orator, imposibil sa nu-l iubiti, pentru ca e imposibil sa nu iubesti pe cineva care iubeste pe Dumnezeu.   Si el vorbeste despre venirea lui Iisus si despre multe semne care vestesc aceasta.   

           Daca v-ati documentat si ati inteles cam ce fenomene se produc odata cu trecerea lui Nibiru si cu alinierea cu centrul galaxiei(nu mai spunem si de o posibila explozie a unei stele din apropierea sistemului solar, ceea ce subliniaza un sfarsit necesar si prezis si trecerea spre o lume exclusiv spirituala), daca ati vazut toate acele filme care vorbesc despre mari cutremure, valuri uriase, vulcani ce erup la unison... ei bine atunci este momentul sa luati Biblia si sa cititi urmatoarele capitole : Matei 24; Luca 17; Luca 21; Marcu 13.

          Si nu va spun mai mult, descoperiti singuri. :)

Un comentariu:

  1. "ZAMOLXE – PARINTELE ROMANILOR = IO FIUL OMULUI „Fiicele mele și fii mei, mă bucur nespus să vă văd pe toți într-o zi atât de mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ziua de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL promis vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS a venit la voi! EL este FIUL OMULUI care a venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are marea onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința Celui ce își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această conștiință a coborât și va continua să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la procesul de trezire al românilor și de înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot să afirm că, împreună cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei conștiințe gigant care va pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu voi abdica de la această menire, căci îmi este dat să văd prin ochi de Om Gloria Celui Prea Înalt, care acum a venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum procesul de transformare și înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea ființă alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de mari încercări, însă dacă aveți credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, vă îmbrățișez români și vă urez: Drum drept și multă lumină! Zamolxe vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!” Îmi place · · Promovează · Distribuie

    RăspundețiȘtergere