28 noiembrie 2008

NIBIRU - NEWS !!!

           As vrea sa vedeti aceste ultime 4 filme, ultimul este postat pe you tube de numai 15 ore. Desi e si unul mai vechi de vreo 3 luni, abia acum mi-a atras atentia. Am scris in Semnele timpului  despre dreptunghiul negru din Google sky si ce putem observa acolo cu Worldwide Telescope. Este foarte posibil ca dreptunghiul sa fie pus special acolo pentru dezorientare si pentru a atrage atentia in zona respectiva.

          Cat despre Apocalipsa,ar fi o naivitate din partea oricui sa creada ca nu se va intampla nimic in anii ce urmeaza si mai ales in 2012; dupa cum am spus, omul singur fara nici o aliniere sau Nibiru poate sa inceapa cea mai teribila apocalipsa prin declansarea ultimului razboi mondial. Si o sa vedem curand cum si de ce va incepe implantarea microcipurilor in masa... 666? :) 

          Cei care pun la indoiala teoria se intreaba de ce nu este vazuta Nibiru de catre astronomii amatori, din Australia spre exemplu. Oricat ar parea de sf, se spune ca Nibiru este locuita de fiinte superioare din punct de vedere tehnologic si spiritual care pot sa faca planeta invizibila in planul fizic. Orice lucru este vizibil datorita faptului ca reflecta lumina si nu este deloc imposibil ca un corp , oricat de mare sa fie "ascuns" luminii.  I se mai spune si rogue planet sau, o teorie mai plauzibila, este o BROWN DWARF...  Chiar va rog sa va instalati WORLDWIDE TELESCOPE daca nu ati facut-o inca. Urmariti cu atentie filmul 2, se poate observa imensa caldura pe care o genereaza planeta "Telescope system of the infrared imaging surveyor (IRIS)" in comparatie cu marimea ei cu "SDSS:The Sloan Digital Sky". Se vede pe mai mult de 4 telescoape si chiar pe primul(Digitized Sky Survey), cu zoom mare . Se spune ca are cel putin 6 sateliti... Vedeti si voi acolo? intre 6 si 8 sau 9 "obiecte" dispuse concentric in jurul ei? Acelasi lucru se vede si cu Google sky de data asta. Iar individul de la filmul 3 spune ca este in miscare...  Coordonatele exacte sunt RA: 9h,47m, 57s   DEC: 13, 16, 44 . 

FILM1 : NIBIRU IN CONSTELATIA LEULUI ?

FILM2 : ALERGAND DUPA STELE... 

FILM3 : "STEAUA STRALUCESTE... " 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu