25 noiembrie 2008

Semnele timpului III Trezeste-te !!!

         Nimanui nu-i pasa de tine cu exceptia Domnului. Si daca ar putea, ei ar trage o cortina peste cer pentru ca tu sa nu vezi si sa nu auzi nimic pana in ultima zi. Dar Dumnezeu vrea ca tu sa auzi si sa vezi si mai ales sa intelegi si sa crezi. 

         Ti-au spus ca planeta se incalzeste din cauza poluarii. Ei bine ceea ce tu nu stii este faptul ca toate planetele sistemului solar se incalzesc de ceva vreme. Sa fie tot poluarea? 

          Daca inca nu esti convins, daca inca n-ai aflat ca 2012 este anul magic in care Profetiile, Stiinta, Religiile si chiar planurile mai lumesti ale celor care se pretind liderii ascunsi ai acestei lumi, se intalnesc, poti sa urmaresti si aceste doua mici seriale in care o sa gasesti multe informatii de care ai nevoie.

          Acuma spune-mi cat timp ti-a mai ramas astazi pentru rugaciune? Cat timp ti-a mai ramas pentru  acest indemn: "Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui"?  Mat 6.33  Cat timp ai dedicat astazi studiului cartilor sfinte? Ai reusit deja sa observi ca Dumnezeu in mesajul sau nu s-a contrazis niciodata in istorie, in nici o religie, in nici un text considerat sacru? 

         " Şi se va propovădui această Evanghelie a împărăţiei în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; şi atunci va veni sfârşitul." Mat 24.14      Va spun ca nu exista om pe planeta asta care sa caute Adevarul si sa nu fi auzit de Iisus Hristos. Si au auzit chiar si cei multi si rai care nu stiu de ce traiesc, dar mai ales au auzit cei putini si rai care nu vor sa I se inchine(desi stiu sa faca asta si chiar o fac, dar se inchina celui cazut) desi Cel Etern a venit in aceasta lume chiar in mijlocul lor pentru a-i salva sau condamna definitiv. Pentru ca nu exista cale mai rapida de a salva sau condamna un demon decat sa-l aduci in preajma unui inger.

         Ei nu au nevoie de oameni vii, de suflete, ci de roboti , de obiecte, de sclavi. Au inteles ca trupul este un mecanism, o masina; au inteles ca mintea este un mecanism, o masina. 

         Tu ce ai inteles din viata asta,  incotro te indrepti,  de ce traiesti?

         Cauta Adevarul cat inca mai e timp, pentru ca: 'Asa graieste Domnul Dumnezeu: "Iata vine nenorocire peste nenorocire :Sfârşitul! A venit sfârşitul! E lângă tine! Iată-l a sosit!"' Iez 7.5,6

          Ai citit si n-ai inteles, iata a venit vremea sa citesti si sa intelegi si sa recunosti semnele pentru ca semnele vor fi pentru toti si li se va striga tuturor Iisus este aproape, Iisus se reintoarce curand, nu peste 1000 si nici macar peste o suta de ani ci mult, mult mai curand. 3 ani El a propovaduit pe aceasta planeta pentru eternitate. Va spun ca tot in 3 ani veti vedea desfasurandu-se profetiile intregii Apocalipse si cei care cred in Tatal si se straduiesc - repet si subliniez se straduiesc -  sa faca voia Lui, la sfarsitul a ceea ce vine, vor fi martorii eternitatii.

4 comentarii:

  1. Interesant blog... recomand studierea cartii Apocalipsa si studii din Apocalipsa (crestine) daca vrei sa afli mai multe despre aceste lucruri. Fii atent cum il astepti pe "El". :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, intr-adevar in curand o sa abordam subiectul din punct de vedere religios.Dar trebuie sa tratam fenomenele in ordinea aparitiei :) Nibiru, aliniere, dezastre , incercari si abia apoi salvare, Iisus. Mersi.In iubire si rugaciune il astept. "Cel ce are poruncile Mele şi le păzeşte, acela este care Mă iubeşte; iar cel ce Mă iubeşte pe Mine va fi iubit de Tatăl Meu şi-l voi iubi şi Eu şi Mă voi arăta lui." Mat 14.21

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut.. as vrea sa-ti faci testul de pe blog-ul meu.. si apoi astept niste pareri.. chiar sunt foarte curios :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, e vremea testelor intr-adevar; s-au incarnat foarte multi ingeri si foarte multe fiinte cu mari realizari spirituale, special pentru a fi martorii evenimentelor si incercarilor unice ce se apropie.

    RăspundețiȘtergere