4 decembrie 2008

Recapitulare

           Inante de a vedea ce putem face concret si cum ne putem pregati pentru a intampina anii incredibili ce vor veni as vrea sa facem o mica recapitulare a ceea ce poti tu deja sa spui mai departe tuturor fiintelor la care tii si pe care vrei sa le ajuti (eu zic sa spui tuturor!):

1. Mayasii - o cultura fascinanta- au pus punct calendarului lor in dec 2012.Este cel mai sofisticat calendar cunoscut pe pamant. Este f important deoarece tot ce au prezis s-a si materializat. Poti sa vezi in filmul de mai jos Incepe aici! ; si-au prezis sfarsitul si au prezis chiar si al doilea razboi mondial.

2. S-a descoperit A zecea planeta care se invarte in jurul Soarelui, Nibiru, ajunge o data la 3600 de ani in apropierea Pamantului si in curand o sa apara. Descopera si tu! 

3. Sistemul solar se apropie si intra in centrul ecuatorial al galaxiei.Studiaza cu atentie!

4. Descrierea efectelor fenomenelor de la 2 si 3 corespund exact cu descrierea sfarsitului facuta de Iisus in Evanghelii(Matei24...) si cu inceputul acestui fenomen fabulos in Apocalipsa cap 6.

              De ce trebuie cat mai multi oameni sa stie aceste lucruri?

              Daca intr-adevar Nibiru o sa fie vazut cu ochiul liber in jumatate de an sau un an atunci este limpede ca acum este sfarsitul; daca nu apare, daca nu acesta este momentul asteptat si prezis, toate aceste informatii ajuta, creaza o cultura spirituala a sfarsitului; sfarsit care coincide cu intoarcerea lu Iisus. Chiar de ar fi sa fie peste o suta sau 2 sau o mie de ani( ceea ce nu se va intampla, pentru ca intreaga planeta ar putea emigra pe o alta planeta peste cateva sute de ani si chiar mai curand) oamenii vor sti ce sa faca, cum sa actioneze in ce directie sa mearga si ce atitudine sa adopte. Si chiar sa se pregateasca anticipat pentru eveniment.

             

              

2 comentarii: