15 martie 2009

Intrebare

Am o intrebare pentru tine, un subiect de meditatie iti propun. Nu , nu trebuie sa raspunzi acum, dar mediteaza indelung si profund asupra subiectului. Ai la dispozitie intreaga vara cu noptile calme si senine , cu serile parfumate si linistitoare, cu diminetile tarzii si pline de Soare… Acum este acel punct in existenta ta cand trebuie sa iei o decizie. Acum trebuie sa spui da sau nu, trebuie sa o faci in cunostinta de cauza altfel universul o sa decida pentru tine. Dumnezeu, universul ti-a oferit deja nenumarate sugestii… Ai vazut Highlander? Iti place “Forever young”? Ce parere ai de “ Tinerete fara batranete si viata fara de moarte “ ? Intrebarea este aceasta : Vrei sa traiesti vesnic?

4 comentarii:

  1. "...a pus în inima lor chiar şi gîndul veşniciei, măcar că omul nu poate cuprinde, de la la început pînă la sfîrşit, lucrarea pe care a făcut-o Dumnezeu..." (Eclesiastul)

    RăspundețiȘtergere
  2. :) >:D< Voi, sufletele minunate ce le-am intalnit aici sunteti un fel de acasa pentru mine. Bataile inimilor voastre imi amintesc de pacea si linistea paradisului. Iubirea voastra este un, sper eu meritat balsam, pentru ca eu, eu uneori plec sa port razboaie si lupte...
    :)
    Am noroc ca in curand or sa apara semne si mai mari si astfel nu voi fi considerat chiar nebun :))
    Mersi Bia

    RăspundețiȘtergere
  3. hei...dar esti onorat sa fii numit si considerat asa :)
    nebun pentru Hristos! ce alt titlu ti-ai mai putea dori ?!
    nebun pentru El, nebun dupa El! e minunat :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Bia tu esti o binecuvantare :)
    Mersi.
    Doamne atatia ingeri, sunt coplesit, au venit toti aici sa te intalneasca ...

    RăspundețiȘtergere