26 aprilie 2009

Intre timp

  Intre timp mai multe cutremure au avut loc. Cel mai grav a fost cel din Italia, aproape 300 de morti si foarte multi homeless ramasi.    Apoi cel din Moldova, cativa morti, dar Moartea insasi i-a suflat in spate lui Voronin. Moartea nu glumeste, daca primesti pe acest sfarsit de lume mai mult de un avertisment inseamna ca esti norocos si ai pile mari in ceruri.   Lumea asta va fi zgaltaita intr-un fel sau altul pana ce tot ce e rau o sa cada... Cei buni si spirituali se vor tine bine de copacul vietii, isi vor incorda bratele iubirii si vor ramane fructe vii in copacul ce va fi mutat de Dumnezeu in Noul Ierusalim...   Alt cutremur care s-a lasat cu mari scaderi in sondaje pentru unii a fost arestarea lui Becali, arestare din care eu am inteles ca statuia aia legata la ochi a reprezentat cu adevarat justitia in cazul de fata. Ca justitiar nu orb trebuie sa fii ci cu privirea de doua ori mai agera si evident sa ti se spuna ca nu oamenii sunt facuti pentru legi ci legile pentru oameni, si mai ales ca asa cum judeci , asa vei fi judecat, fara exceptie...    Ultimul cutremur, cel de aseara, mi-a amintit ca de ceva vreme vreau sa pun sub titlul blogului : FA-TI PROVIZII, VINE SFARSITUL!   Sistemul te vrea linistit. Daca te nelinistesti devii impredictibil si cu mult mai greu de a fi manipulat si controlat, asa ca toti te-au asigurat ca asa cutremur de 5 grade Richter vei mai avea peste 4 sau 5 ani...    Dedic filmul de mai jos lui Voronin si lui Iliescu. Desigur sunt multe motive de a-l dedica lui Iliescu. Nu este vorba nici de Piata Universitatii, nici de mineri, nici de sabotarea functiei de presedinte ci de un moment in care ne-a facut de ras pe toata planeta : eliberarea si incarcerarea inapoi a lui Miron Cosma intr-un interval de 24 de ore. Deoarece ma uitam mai mult la televizor atunci, i-am vazut chiar si pe japonezi cum se holbau cu ochii lor oblici la aberatia din Romania si radeau de nu li se mai vedeau deloc ochii...

  Presedintele in functie nu cred ca trebuie criticat decat eventual daca face greseli foarte mari, cum ar fi sa se dea in spectacol cu mascariciul de mai jos considerat cel mai neghiob si saboteur presedinte din istoria Americii si pe deasupra sa-l ia peste picior pe altul care se afla la extrema opusa nefiind mason si deci printre putinii reprezentanti ai redutelor unde Fiara nu detine control decat partial sau deloc: Rusia, Iran... 

3 comentarii:

  1. Nu mai "bag mana in foc" pentru nimeni (nici rusi, nici iranieni, nici chinezi, nici chiar pentru...mine). Totul e manipulare sau ... rezultatul ei !
    Provizii n-o sa fac, la ce bun ?!
    As vrea sa ajung "dupa": ACOLO si nu .. acolo.
    Din cate "mi-aduc aminte", 2012 este asa cum il descrii (si Tu il descrii stiut de la altii !!!!!), deci inca MA STRADUI sa schimb !
    Nu-i suficient "sa NU crezi", trebuie implicare "LA nefaptuirea celor de nefaptuit", iar singura "cale" cred ca-i RUGA !
    BineTze !
    ADEVARAT A INVIAT !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai perfecta dreptate, rugaciunea e singura "cale" , proviziile sunt doar pentru a mai apuca sa ne rugam si pentru a ramane independenti si sanatosi pana la intalnirea cu Cel caruia ne rugam...

    RăspundețiȘtergere
  3. A aparut un prolific "Planeta NIBIRU" pe adresa :http://planetanibiru.blogspot.com/,care a publicat din martie 2009=187 de articole (Unele chiar MARI)si are aproape 6300 de vizitatori.
    DAR, CA SI TINE, NU SE PREZINTA !
    Va e teama de Moarte? Ati murit deja !
    Acolo publica "Nibiru", aici publica "Ingerul tau". (Deci nimeni).
    Eu public DoarATAT, dar ma numesc ROSCA Gheorghe Cornel, iar pe ingerii mei nu-i cunosc.
    Nu te speria !~Va voi CITI pe amandoi, pentru ca orice munca pozitiva, cu finalizare pozitiva, se autosustine (SI) prin cititori/comentatori.
    Spor in toate, si, poate mai pui DOUA vorbe si pe la mine !
    BineTze !

    RăspundețiȘtergere