2 mai 2009

Profetia Intoarcerii

        Exista o profetie foarte importanta care spune ca intre Inviere( Inaltare) si Intoarcere nu vor trece niciodata 2000 de ani.         Este deosebit de importanta pentru ca ii va multumi pe toti cei care il asteapta pe Iisus si nu ajung la un consens in privinta perioadei exacte a Intoarcerii. Iata ca este suficient timp pentru ca tot ce inca nu s-a intamplat sa se intample. Si chiar timp pentru ca nimic din Judecata promisa sa nu aiba loc daca oamenii se vor schimba…         Deci, macar acum , in ceasul a doisprezecelea trebuie sa ne ocupam de ceea ce este cu adevarat important. Trebuie si putem sa intram in aceasta perioada unica din istoria umanitatii constient, incercand sa dezlegam misterele si incercand sa intelegem ce se intampla cu adevarat.          Nu exista nici o indoiala ca Iisus se va intoarce, dar ca se va intoarce in timpul vietii noastre asta depaseste orice asteptare si este intr-adevar greu de imaginat dar credinta, iubirea si comuniunea noastra cu Iisus trebuie sa invinga acesta greutate a imaginatiei.          Tocmai de aceea ar trebui sa facem o calatorie printre marile minuni ale vechiului testament dar si prin toate celelalte care merita luate in seama pentru a ramane in preajma lui Dumnezeu si a atmosferei divine in care minuni atat de mari s-au intamplat. Bunaoara Dumnezeu I-a vorbit preotului de la templu care a incredintat-o pe Maria lui Iosif. Iar sase sute de ani mai tarziu Arhanghelul Gabriel i-a vorbit lui Mohamed. Iar acum 150 de ani Iisus Hristos i-a vorbit lui Jacob Lorber si de-a lungul acestor aproape doua mii de ani nenumaratilor sfinti care se regasesc sau nu in calendarele si sarbatorile oficiale ale religiilor.        Si chiar mai mult decat atat Dumnezeu vrea acum in prezent sa vorbeasca cu fiecare dintre voi in parte in inimile voastre. 

        De aceea ne vom ocupa de cea mai importanta problema dintre toate, pregatirea noastra pentru noua lume spirituala in care vom trai in eternitate poate.

       Si profetia, facuta de Iisus , unul dintre textele care ne arata foarte clar ca toti apostolii si cu siguranta si discipolii tuturor apostolilor stiau foarte exact , cu atat mai mul Ioan cel care a scris si Apocalipsa ca "sfarsitul lumii" si Intoarcerea lui Iisus urma sa aiba loc peste aproape 2000 de ani si nu la doar cateva sute asa cum tot se incearca sa se spuna (si anume ca sfintii primelor secole sau chiar Ioan il asteptau pe Iisus in timpul vietii lor), iata ca ei toti auzisera din gura lui Iisus urmatoarele cuvinte :

           "Le-am arătat atunci cum prinţul ascuns al acestei lumi va fi nevoit să facă faţă judecăţii sale, urmat la scurt timp şi de cohortele sale de adepţi. Le-am arătat de asemenea sfârşitul lumii şi judecata generală care va urma, similară cu cea din timpul lui Noe. Uimiţi, M-au întrebat când şi cum se vor petrece toate aceste lucruri. Iar Eu le-am spus: „Lucrurile se vor petrece exact ca pe vremea lui Noe. Iubirea va dispărea complet. Credinţa vie într-o viaţă trăită în puritate, cu faţa către Dumnezeu, aşa cum le-a fost revelată ea oamenilor de către mesagerii din ceruri, va fi înlocuită de superstiţii moarte, întunecate şi amăgitoare. Cei care vor deţine puterea se vor folosi de semenii lor ca de nişte animale, omorându-i cu sânge rece, fără nici cea mai mică mustrare de conştiinţă, dacă aceştia nu se vor supune fără crâcnire voinţei lor.

          Conducătorii naţiunilor îi vor oprima pe cei săraci cu tot felul de poveri, persecutându-i şi încercând să le blocheze liberul arbitru prin toate mijloacele de care vor dispune. Din cauza lor, umanitatea va fi supusă unor tulburări cum nu a mai cunoscut vreodată planeta pământ. Zilele se vor scurta însă, din cauza Celor Aleşi, care se vor afla în rândul celor sărmani. Dacă nu s-ar întâmpla astfel, chiar Cei Aleşi ar putea pieri! Până atunci însă vor mai trece o mie de ani şi încă aproape o mie! Voi trimite atunci îngerii pe care îi vedeţi acum aici , printre cei săraci, iar aceştia vor suna din trompetele lor, trezindu-i pe cei morţi din punct de vedere spiritual din mormintele întunericului lor (nopţii lor spirituale). Milioanele de spirite trezite se vor încolona şi vor mărşălui dintr-un capăt în celălalt al pământului, spulberând în calea lor puterile acestei lumi, şi nimeni nu li se va putea opune!          După această trezire şi această purificare a pământului, acesta va redeveni un paradis terestru, iar Eu îmi voi conduce de-a pururi Copiii pe calea cea bună. După încă o mie de ani, prinţul întunericului va fi eliberat din nou, de dragul mântuirii lui, timp de o perioadă scurtă, de şapte ani şi câteva luni. El va avea astfel posibilitatea fie să revină la Mine, fie să cadă pentru totdeauna. În cazul în care va prefera căderea, centrul interior al pământului va fi transformat într-o închisoare eternă, dar partea exterioară va rămâne la fel de paradisiacă.          În cazul în care prinţul întunericului va alege însă mântuirea, pământul va deveni un cer, iar moartea trupului şi a sufletului nu va mai exista! Cum şi când se vor petrece toate aceste lucruri? – Nici chiar cel mai înalt înger din ceruri nu ştie şi nu va şti până când ele se vor petrece. Singurul care ştie este Tatăl!...."

     Textul face parte din cartea "The Advent of Christ" care este o compilatie de texte ale lui Jacob Lorber despre sfarsitul lumii si Intoarcerea lui Iisus. In romaneste a fost tradusa de Cristian Hanu  cu titlul " A doua venire a lui Christos pe pământ"

      Daca ai inceput sa citesti Lorber stii deja ca Iisus vorbeste la persoana intai, subliniind astfel ca textul vine direct de la El.

2 comentarii:

  1. Multumesc pentru comentarii si pentru bibliografia despre ingeri! Cu siguranta, o voi cauta, pentru ca, asa cum ai spus, o viata nu ar fi probabil de ajuns sa consacram pentru a studia ingerii! Eu am inceput sa-mi practic concret credinta crestin-ortodoxa dupa ce Dumnezeu m-a ajutat sa imi indeplinesc cel mai mare vis la un moment dat din viata mea...Si apoi, tocmai formatia Outlandish, care este alcatuita din 2 membri musulmani si unul crestin, mi-a dat, in mod paradoxal, o lectie de credinta si eu ii consider pe ei cei care mi-au aratat ca Dumnezeu trebuie sa se afle pe primul loc in vietile noastre.. Fie ca Domnul sa ii binecuvanteze, ca si pe toate persoanele binevoitoare din aceasta lume...
    La recitire!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu va iubeste atat de mult... sunteti dalbele lui flori, viitoarele Lui preotese!
    Este o placere atat de mare sa intalnesc fiinte care il iubesc pe Iisus incat eu trebuie sa ii multumesc Lui pentru asemenea intalniri.
    Tocmai ascult prima melodie Outlandish :) iar despre musulmani sper sa ne inspire Dumnezeu sa mai vorbim pentru ca, in mod cu totul suprinzator, nu sunt straini de ideea intoarcerii lui Iisus, existand texte considerate sfinte ce abordeaza aceasta tema.
    De altfel eu consider religia intemeiata prin Mohamed sora mai mica a crestinismului...
    Sa fie dupa gandul si binecuvantarea ta ! :)

    RăspundețiȘtergere