20 aprilie 2010

Binecuvantarea de a fi roman

 

           Am vazut ca este promovata tot mai mult o melodie de-a dreptul iresponsabila si imbecila care are titlul sau refrenul “Nu ne-am nascut in locul potrivit…”

           Daca cel care a compus aceasta melodie nu a rosit atunci cand i-a trecut prin cap gandul cu atat mai mare ar trebui sa fie mirarea fata de prostia celor din televiziuni care promoveaza un astfel de cantec.

            De cata inteligenta ai nevoie sa observi ca in Romania este mai bine decat in 90% din tarile acestei planete?

            Tuturor acestor inconstienti nerecunoscutatori ar trebui sa li se dea bilet gratis pentru orice destinatie din Asia, Africa sau America de Sud si 10 mii de euro si in schimb sa li se retraga cetatenia pentru totdeauna, poate scapam asa de multa prostie si negativitate. 

          Sunt sute de milioane de oameni acolo pentru care cetatenia  de roman ar fi o binecuvantare cereasca. Iata nerecunoscatorii ar fi usor inlocuiti cu altii cu mult mai umili si mai bine intentionati si mai pusi pe treaba. Nu va fi mare diferenta, acestia care pleaca nu stiu mai multe despre Romania decat cei care si-ar dori sa vina. 

             Tarile in care este mai bine decat in Romania in aceasta lume  le poti numara pe degetele de la maini. 

           Uneori e necesar sa pierzi ceva valoros tocmai pentru a putea sa apreciezi mai bine ceea ce ai.

            Cea mai mare binecuvantare este accesul extraordinar la cultura universala si la spiritualitatea universala pe care il avem. Nu exista carte esentiala care sa nu fie tradusa in romaneste. Iar din punct de vedere spiritual, in ultimii 20 de ani Romania a fost intregita astfel incat tot ce este mai de pret din punct de vedere spiritual pe aceasta planeta, se afla si la noi prin gratia lui Dumnezeu.

             Un alt miracol spiritual este acela de a te naste intr-o tara unde prin educatia spirituala ajungi sa crezi ca Iisus este Mesia si Dumnezeu. Toti inconstientii care nu stiu pe ce lume traiesc dar cred ca Iisus este Dumnezeu au o sansa incredibila la nemurire.

    

            Tot ce aveti bun in voi aveti datorita privilegiului de a fi romani. Copii crescuti de animale devin animale. Este celebru acel caz filmat in care niste nefericiti de copii au fost gasiti dupa ce fusesera crescuti de caini si care… ingrozitor fapt, latrau… si nu au trait mai mult decat acei caini. Nu s-a mai putut face nimic pentru ei. 

              Educatia este fundamentala si ii datoram totul. Faptul ca Dumnezeu in mila Lui ne-a nascut aici in Romania este o mare gratie si o mare binecuvantare.

               Cine nu iubeste si respecta Romania cel putin ca pe propria lui mama este un inconstient si un orb. Romania este chiar mai importanta decat mama pentru ca este suma tuturor mamelor si cu mult mai mult.

              Ce este de facut pentru ca totul sa fie asa cum ati dori?

              Rugati-va! 10 minute zilnic dedicate Romaniei, fac evident mai mult decat toate lamentarile si toata aceasta disperare de a critica pe toti si orice.

             Rugati-va zilnic pentru Romania. Dumnezeu este atotputernic. In momentul in care ne vom intoarce cu fermitate existentele spre El, El va face miracole extraordinare.

           Opriti-va din critica si inlocuiti aceasta atitudine cu dragostea, binecuvantarea si rugaciunea. Si neaparat fiti optimisti. Dumnezeu are pregatiti oameni extraordinari pentru Romania si intreaga lume. Dar daca nu ne schimbam nu vom avea parte de ei ci tot de iresponsabili care in continuare se vor comparta iresponsabil fata de tara si fata de noi. 

            Sa ne rugam deci, sa credem, sa iubim!

 

           Suntem, fara indoiala, in cea mai buna din toate lumile posibile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu