19 aprilie 2010

Delimitari si lamuriri in privinta mesajului lui Oreste

                   Din punctul de vedere al unui jurnalist cu preocupari esoterice, invitarea unui demonolog intr-o emisiune nu poate fi decat o modalitate sigura de a supune atentiei publice o curiozitate care nu numai ca asigura succesul emisiunii dar ii va pune pe multi pe ganduri. 

                  Oreste trebuie privit ca un astfel de jurnalist si realizator de emisiuni care supune atentiei toate posibilele culte si preocupari mai mult sau mai putin mistice sau spirituale ale celor care cauta sa afle mai multe despre univers. 

                 Ca sa intelegeti ca suntem cu adevarat un neam educat , cultivat si cu preocupari spirituale, va rog sa observati cat de fini si culti si civilizati sunt pana si antichristii acestui neam. Unii scriu carti prin care vor sa-si ajute natiunea, altii scriu poezii si iata acest demonolog din ultima emisiune a lui Oreste are preocupari filozofice si vorbeste chiar si de Hristos…

                Deoarece titlul emisiunii a fost “Natura Intunericului” nu vreau sa spun despre intuneric decat atat , ca tot ce se face in intuneric este supus judecatii lui Dumnezeu… 

                Apostolul Pavel cred ca a spus cercetati scripturile si nu cercetati infernul…

               Oreste trebuia sa il intrebe pe invitat cum poate studia demonii fara sa cada sub influenta lor. Pentru ca stim ca mintea noastra ne pune in rezonanta cu continutul ei. Tocmai de aceea mintea trebuie sa fie mereu atintita asupra lui Dumnezeu si asupra lui Iisus. 

             Putem sa il scuzam presupunand ca invitatul i-a fost impus sau ca a facut o greseala. Si apoi daca Oreste vrea sa-si distruga simpatia acumulata nu are decat sa mediteze impreuna cu invitatii sai in continuare asupra intunericului…

 

                 Ma delimitez total de aceste preocupari periculoase ale lui Oreste, iata este a doua oara cand ne invita sa meditam asupra infernului. Intai Baphomet, acum Lilith, pentru Dumnezeu, mantuirea vine din studiul cerului si al ingerilor, din cunoasterea lui Dumnezeu si a vointei sale… 

                  De asemenea orice incercare de asemanare a demonilor cu ingerii este nefasta. Oricine crede ca se pot castiga foloase prin cooperare cu orice demon fara sa-si piarda sufletul si fara consecinte dramatice in mod special in lumea de dincolo se inseala amarnic. 

             Nici un demon nu pedepseste cu intelepciune ci este asemenea unui animal dezlantuit care se arunca asupra prazii. Daca vreun demon ofera implinire materiala si implinirea dorintelor prin mai stiu eu ce pact este pentru a se asigura de deplina inlantuire a acelui suflet. Sa nu-si imagineze nimeni ca daca este ajutat de un demon in aceasta lume, in cealalta va fi la fel. Nimeni nu il va chinui mai mult acolo decat cel care l-a ajutat aici. Demonii se urasc intre ei si nu coopereaza decat eventual pentru a-i ataca impreuna pe altii. Nimeni nu ar trebui sa se gandeasca la ei pana ce nu ii vom avea pe toti la degetul mic, adica pana ce nu vom fi una deplin cu Iisus si cu Dumnezeu.

                Avertizez pe oricine cocheteaza cu infernul si cu astfel de subiecte cum ar fi pactul cu infernul ca in mod special dupa aceasta viata, daca nu cumva Dumnzeu intervine si va va judeca chiar in aceasta viata, veti suferi amarnic si veti blestema clipa cand v-ati plecat privirea asupra infernului. 

                Asadar nu zaboviti cu gandul asupra nici unui reprezentant al infernului mai mult de o clipa, cat este necesar eventual pentru a avertiza pe cineva asupra pericolului. 

                   Am sa il promovez inca pe Oreste deoarece emisiunea lui este unica si este un bun prilej de a ne testa discernamantul spiritual.

                  Si pentru ca Oreste a spus ca pomul dupa roade se cunoaste vreau sa ii atrag atentia ca nu-mi amintesc pe altcineva sa-l prezinte pe Baphomet, care se pare ca este unul din demonii invocati in ritualele satanice masonice secrete, ca pe un demon responsabil care se ocupa in mod intelept cu pedepsirea celor rai si nici pe altcineva care sa aiba invitat un nebun fascinat de varcolaci si vampiri si care a fost la un pas sa spuna ca el insusi bea sange si care iata in curand va tine o conferinta despre… Lilith 

2 comentarii:

  1. Oreste este mason declarat, asa ca de ce sa ne miram de aceste asa-zise preocupari spirituale? Am ob servat ca in emisiunile lui mai mult el vorbeste si le foloseste ca pe un prilej de a-si etala cultura pe care evident o are.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu trebuie sa judecam oamenii dupa apartenenta la o asociatie sau alta.
    Oreste are preocupari spirituale autentice.
    Faptul ca mai da cu bata in balta sau ca e obligat sa dea cu bata in balta este problema lui, iar noi suntem datori sa atragem atentia atunci cand sesizam erori majore macar.
    Ori dialogul din emisiunea de care vorbesc a fost in mare parte o veritabila elucubratie in care aproape ca lumina devenea intuneric si invers, asta de dragul preocuparilor evident demonice ale invitatului.

    RăspundețiȘtergere