29 mai 2010

Dupa Chipul si Asemanarea Lui...

                 Chipul si asemanarea inseamna ca noi suntem seminte de Dumnezeu, ca fiinta noastra reprezinta o copie, o samanta a intregului, a lui Dumnezeu, adica a intregii Creatii plus Spiritul.

                  Tot ce exista la nivelul intregului macrocosmos exista si in fiinta umana cel mai adesea la nivel latent. 

                  Si ce exista la nivel macrocosmic? Exista Spatiul si Timpul si Iubirea, Spiritul si Compasiunea, Frumusetea, Masculinitatea si Feminintatea, nenumarate creaturi arhetipale, nenumarate alte energii si entitati, splendori si paradisuri de neimaginat. 7 stalpi infiniti pe care se sprijina Viata. Dar ce sunt Toate acestea? Sunt energii? Dar ce este energia? Energia este forma si putere manifestata de sunet. Avem sunetul primordial si alte sunete ce se nasc din acesta... 

                Noi suntem energie ce vibreaza neincetat pe diferite frecvente , suntem un sunet permanent pe care cel mai adesea nu il auzim. Exista o tehnica minunta, sau poate mai multe, rugaciunea fiind una dintre ele, prin care ne putem pune la unison cu energii arhetipale care sunt aspecte perfecte create de Dumnezeu la inceput. Sau putem sa ne punem la unison cu Iisus si sa devenim una cu El. 

                Pentru noi, mai ales la inceput, este mai mult decat necesar sa pastram si legatura cu Hristos oriunde am merge si orice am face. Si este probabil ca vom pastra in eternitate aceasta legatura, pentru ca e foarte putin posibil sa gasim in Creatie ceva superior Lui. Dar daca suntem atenti putem observa ca Hristos insusi apare uneori alb stralucitor, alteori rosu ca purpura si puteti sa-mi voi alte nuante , culori si forme ale lui Hristos…  De ce ? Pentru ca El insusi manifesta aceste energii arhetipale. Si vom descifra din limbajul sau secrete cum nu am fi crezut ca sunt, referiri la aceste energii arhetipale, care iata izvorasc chiar din fiinta Lui.

                Hai Romania ca esti in apropierea momentului in care vei fi inaltata spre inalturile cerurilor. Aripile tale sunt pregatite pentru zborul spre Dumnezeu...  Hai Romania, tara a miracolelor, a ingerilor, patria lui Hristos, Hai mireasa iubita, tu alb nesfarsit si verde straveziu, imbracata in culorile cele mai iubite, purpuriu si galben stralucitor si albastru intens... 

              Iata ce spunea Iisus Hristos acum 2000 de ani oamenilor: 

             Străvechea ştiinţă a corespondenţelor interioare nu le este accesibilă decât celor care nu s-au clintit niciodată în credinţa lor în Dumnezeu cel unic, care L-au iubit întotdeauna mai presus de orice, ca pe un adevărat Părinte ceresc, şi care şi-au iubit semenii la fel de mult ca pe ei înşişi. Această ştiinţă reprezintă limbajul interior al sufletului şi al spiritului care locuieşte în acesta. Cei care au uitat limbajul nu mai pot descifra semnele sale, pe care le consideră nişte simple prostii sau coincidenţe, din cauza luminii palide în care trăieşte sufletul lor. Trebuie să ştiţi că spiritul şi sufletul au nevoie de alte condiţii de viaţă faţă de corpul fizic. În mod similar, văzul, auzul, simţirea, gândirea, vorbirea şi scrisul spiritual sunt complet diferite de echivalentele lor din lumea naturală. De aceea, acţiunile şi cuvintele unei entităţi spirituale nu pot fi înţelese de omul natural decât prin intermediul ştiinţei corespondenţelor. Din păcate, umanitatea a uitat această ştiinţă, şi asta din cauza propriilor sale greşeli. De aceea, ea nu mai poate comunica cu spiritele pământului şi ale cerului, şi nu mai recunoaşte semnele spirituale. Oamenii citesc literele şi aud sunetele, dar nu mai pătrund conţinutul cuvintelor, motiv pentru care nu reuşesc să se trezească la viaţă. Trezirea nu poate fi obţinută decât prin pătrunderea sensului interior al cuvintelor.                    Dacă aţi înţeles mesajul meu, aspiraţi din toate puterile voastre către renaşterea spiritului, pentru ca Împărăţia lui Dumnezeu să devină vie şi plenar activă în interiorul vostru. Numai în acest fel vă va fi revelată din nou ştiinţa corespondenţelor între materie şi spirit. Fără ajutorul acestei ştiinţe nu veţi putea înţelege niciodată pe deplin mesajul lui Moise şi al profeţilor, ci vă veţi scufunda în necredinţă, îndoială şi păcat.

                                                                                 A doua Venire a lui hristos pe Pamant- Jacob Lorber 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu