18 mai 2010

Este Masoneria Fiara din Apocalipsa?

                   Titlul ar fi putut la fel de bine sa fie  Crimele Masoneriei, Oreste si Masoneria (II) sau Masoneria si WW II…

                   Poate ca la inceput aceasta organizatie a fost bineintentionata si avea rol initiatic. Dar in ultimele secole numarul crimelor este atat de mare, iar daca adaugam la asta si tentativa de puci planetar, de sabotarea a tuturor autoritatilor statelor lumii se vede  ca Masoneria candideaza serios la unul din titlurile din apocalipsa. Este ea una din Fiare sau numai capul unei Fiare sau chiar balaurul?

                   Inainte de razboi termenul care se folosea cel mai des era iudeo-masoneria. Spre surpriza mea, stiti unde am descoperit pentru prima data aceasta sintagma? In singura carte interzisa in Romania. Daca este libertate si democratie, cum poate totusi sa fie interzisa o carte? Este vorba de Mein kampf a lui Hitler.  Am citit-o demult si nu mai tin minte mare lucru. Desigur ca daca n-ar fi fost interzisa nu m-as fi atins de ea, pare timp pierdut sa-l citesti pe Hitler. Totusi faptul ca era interzisa mi-a  trezit curiozitatea. Cum poate o carte sa fie interzisa, fie ea scrisa de Hitler, Stalin sau chiar Satana?

                 N-am gasit nici un argument pentru interzicerea ei in urma lecturii dar pentru ca aici am gasit pentru prima data termenul de iudeo-masonerie, in contextul in care Hitler spune ca lupta lui(mein kampf) este chiar impotriva iudeo-masoneriei in primul rand, si uimit fiind ca nimeni la lectiile de istorie nu-mi spusese ca Hitler, iata, lupta nu intamplator ci declarat impotriva acestei organizatii secrete, acesta fiind principalul sau dusman, instantaneu am realizat ca acesta este motivul interzicerii. Asadar Hitler, Axa, luptau nu numai impotriva evreilor ci impotriva evreilor cu justificarea ca ei fie au infiintat fie conduc Masoneria. Si mai este ceva care iarasi m-a socat descoperind. Tot  evreii si masonii, in unele locuri masonii sunt numiti evrei sintetici, sunt cei care au inventat comunismul. Aceasta este zguduitor, pentru ca daca evreii sunt raspunzatori de comunism atunci judecata lui Dumnezeu in ceea ce ii priveste este cat se poate de explicabila. Nu ma indoiesc ca judecata lui Dumnzeu este perfecta si mereu dreapta , dar nu mereu gasesc foarte repede motivele judecatii. 

                    Mai apoi am vazut ca revistele si ziarele interbelice romanesti nu sunt straine de acest termen “iudeo-masonerie”. Si nici cele straine.

                   Asadar in acest mare razboi una din parti lupta impotriva iudeo-masoneriei. Probabil ca nu putem face din asta un leitmotiv al celui de al doilea razboi mondial dar este interesanta totusi aceasta idée si poate fi analizata ca ipoteza. Cine lupta atunci de cealalta parte? Era America arma evreilor si a masonilor? Abandonasera acestia Anglia in favoarea Statelor unite? Dar mai ales intrebarea era , au castigat iudeo-masonii razboiul? Erau comunistii iudeo-masoni sau doar niste inculti barbari carora acestia le-au dat puterea? Se spune ca chiar si Ceausescu ar fi facut parte dintr-o loja: Propaganda Due? 

                    Brusc totul devenea foarte interesant. De ce au sters comunistii din cartile de istorie termenul de iudeo-masonerie? De ce si astazi este un subiect tabu? Cei invinsi au fost astfel mai mult decat demonizati? Si mai ales traim atunci sub conducerea iudeo-masoneriei? Este acesta ultimul mare Imperiu? 

                     Cea mai cunoscuta crima a “organizatiilor secrete” este fara indoiala Kenedy. Kenedy, iata un presedinte adevarat care nu era mason si care era si foarte curajos, spune la microfon ca vrea sa termine cu aceste organizatii secrete…

                    Ultima mare crima a Masoneriei in Romania este Antonie Iorgovan care nu se sfieste in interviuri se declare Masoneria organizatie mafiota si criminala , cu statut neconstitutional si care ar trebui interzisa...

                    Se pare ca aceasta organizatie isi asuma rolul de conducator spre ceea ce s-a numit NWW(Noua ordine mondiala). Au sabotat de-a lungul timpului toate formele de conducere ale statelor, de la monarhie pana la democratie. Desigur intrebari mai sunt. Care este rolul evreilor si a grupurilor gen bilderberg? Este masoneria in mana evreilor si asculta de ordinele lor sau numai de ordinele capilor din bilderberg? Sau si acesti capi di tutti capi sunt o fatada si altii necunoscuti tin fraiele. Pentru ca daca evreii nu sunt la conducere, acestia sunt in mare pericol. Nu atat cei raspanditi prin lume cat cei din Israel. Nu zic ca acestora nu s-ar merita sa li se intoarca spatele. Poate asta ar fi chiar o declaratie de independenta a Masoneriei.

                  Alta intrebare care trebuie pusa, cum de inca mai exista oameni bine intentionati care ingroasa randurile masoneriei?

                 Daca il putem acuza pe Oreste de ceva, aceasta nu este lipsa de buna intentie. Cu siguranta ca sunt multi ca el. Sunt loji se pare care au rolul exclusiv de interfata. Iar acesti naivi fac apologia masoneriei din mijlocul unei balti de sange. 

                In acest context , Oreste devine de-a dreptul  caraghios in postura sa de mason bine intentionat si creeaza mai multa confuzie. Oreste mai bine mergi in Misa prietene, poate nu o sa ai parte de aceeasi magulire din partea celor care au pretentia ca tin fraiele puterii dar macar initerile vor fi cu mult mai autentice. Iar aceasta tendinta de a interpreta lumea prin preceptele masonice mi se pare cel putin neinspirata.

             Prietene, destinul masoneriei este murdarit si incarcat de crimele ei. Sfarsitul ei este aproape.

                Si in plus aceasta tendinta de noua ordine mondiala la nivel religios ii face pe masoni sa cada intr-o capcana foarte periculoasa intinsa de ingerul cazut. Aceea de al privi si pe el  ca pe un zeu, ca pe o entitate pozitiva care are ceva de spus si de care ne putem folosi, care raspunde la chemare si cu ajutorul careia se poate actiona. Mare greseala si in cercurile inalte masonice secrete s-a facut aceasta concesie si satana este invocat si adorat ca un zeu, ca o entitate care se ocupa cu pedepsirea celor rai si rataciti. Vai, vai de cei care il compatimesc pe diavol si fac acestuia cea mai mica concesie. Dumnzeu a fost cu el bun din eternitate si nu l-a pedepsit aproape deloc, pdeapsa lui fiind doar limitarea actiunilor lui datoriata rautatii si distrugerilor sale. Dar acestia care ii fac astfel de concesii vor ajunge pe mana lui si nimeni si nimic nu ii va mai putea salva. Deoarece au facut aceasta neghiobie constient si de buna voie.

                  Asa ca atrag atentia in numele lui Iisus tuturor masonilor si celor care coopereaza cu Bafhomet sau alti demoni: Vai voua, Hristos nu va va scoate din mainile nici unui demon caruia i-ati cedat de buna voie chieile templului vostru. Lupta este si asa destul de grea, iar cei care deschid usa celui  rau sunt veritabili tradatori in fata divinitatii si vor fi judecati, judecata fiind aceasta ca vor fi lasati pe mana acestuia. 

                  Am spus toate acestea pentru a arata ca in lupta contra raului trebuie sa ramanem lucizi iar daca Hristos va rascumpara si masoni , acestia trebuie sa stie din ce i-a scos El.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu