16 mai 2010

Solutia

            Zilele trecute am mers intr-un fel de piata care este simultan si un mare depozit ce vinde  en gros dar si en detail…

           Nimeni dar absolut nici un vanzator nu voia sa dea bon. La unii chipurile se stricase casa de marcat, altii tocmai trebuiau sa inchida iar o batranica aproape ca a fost injurata intrebata fiind ce face ea cu bonul. Sarmana femeie stia ca bonul ala e o sansa in plus ca ea sa-si primeasca pensia intreaga si tocmai de aia il cerea.

            Vreau sa spun ca oamenii isi merita pe deplin soarta si au conducatorii pe care ii merita. S-a furat si se fura, iar Dumnezeu este o idee departata precum ideea despre moarte.

           Dumnezeu spune ca orice problema am avea in primul rand trebuie sa venim la El pentru a o rezolva. El este atotputernic.

           Daca am privi in istorie la suferinta care a fost peste neamul asta, daca am privi in prezent la suferinta care exista in lumea asta am putea sa constatam ca o ducem foarte bine si mai mult decat acceptabil cu sau fara acei 25% . Desigur ca masura este aberanta deoarece ea vizeaza pe singurii care muncesc sau au muncit correct in tara asta in timp ce toti cei care inseala , de la micii vanzatori la marii mafioti raman neafectati.

           Dar in mod normal lucrurile ar trebui sa stea cu mult mai rau. Oamenii sunt asemenea unor animale nerecunoscatoare care isi musca stapanul de mana atunci  cand acesta le hraneste. Ei spun: am, pentru ca muncesc. Chiar daca cred in Dumnezeu spun ca El nu iti baga in traista… Dar cei mai multi nu cred. Iar asa cum oamenii dispun de viata animalelor din curtea lor cu atat mai mult Dumnezeu dispune de viata animalelor cu trup de om.

               Nu exagerez, le-am vazut scanteia din ochi, foamea de bani si de carne…

             Tara se zbate sufocata intre inconstienta masonilor si aviditatea mafiotilor.  Daca apare vreun politician idependent, nu mai zic de vreun partid se grabesc sa-i dea repede in cap. 

             Dreapta este judecata lui Dumnezeu si inaltatoare este ea stiind suferinta celor multi si asupriti . Toti cei care sufera si isi gasesc alinare in Cuvantul lui Dumnezeu vor fi si sunt deja mangaiati.

 

             Solutia este la Dumnezeu. Daca un om sufera prima intrebare este cat timp se roaga zilnic? Daca o tara intreaga sufera intrebarea este cati oameni din acea tara se roaga zilnic?

            Nu ne-a aratat Dumnezeu ca destinul unei tari intregi tine de cei cativa drepti ai ei? Ca Dumnezeu isi gaseste placerea in inimile pline de iubire pentru El?

       

             Asadar chiar si tu cel mic poti sa faci totul pentru tara ta rugandu-te zilnic, iti spun ca rugaciunea ta zilnica de o ora face mai mult decat un ministru destoinic. Pentru ca daca Dumnezeu isi apleaca ochii datorita rugaciunii tale asupra ministrului atunci tu ai ajutat la salvarea tarii tale.   

             Rugaciune zilnica si cat mai multa aceasta este solutia. Desigur ca acela care se roaga zilnic va fi si bun cu aproapele sau si nici nu va fura.  Cine nu  se roaga zilnic nu are nimic de spus si isi merita soarta.

 

                   Nu spune Dumnezeu : NU FURA ?  Cei care nu fura de la persoane individuale, ci de la stat sau de la alte organizatii, tot fura. Iar daca nu cumva sunt un fel de haiduci care fura pentru a imparti saracilor , tot hoti se numesc.

                 Deci daca El spune Nu furati iar o tara intreaga in ultimii 20 de ani se zbate pentru a baga cat mai adanc mana in buzunarul aproapelui sau al avutului statului de ce sa ne mai miram unde am ajuns sau unde am putea sa ajungem?

                Iar ceilalti care nu furati, il slaviti voi pe Creatorul vostru asa cum ar trebui?

                Cine ar putea sa spuna, sunt cu Dumnezeu si nu imi este bine? Cine ar putea sa spuna Dumnezeu m-a nedreptatit?

              Iar daca Dumnezeu ne-ar nedreptati prin absurd asta ar fi un motiv de mare bucurie, pentru ca stim sigur ca am primi inmiit apoi si ca am fi mantuiti si fericiti in eternitate.

                Asadar sa-i lasam pe cei fara Dumnzeu in plata propriilor lor actiuni si sa ne ocupam de cei care pretind ca au un Dumnzeu. De cei care apartin unei religii sau unui cult asa cum apartin unei tari sau oricarei alte organizatii. Care nu isi respecta aproapele decat daca face parte din cultul sau organizatia lui, de iubire nu mai vorbim, care il lipsesc pe Dumnzeu de toate atributele si in schimb ii daruiesc prejudecatile si limitarile lor, care sunt speriati de tot ce e nou sau de tot ce e departat si nu are legatura cu traditia lor. Care in fapt nu il  iubesc pe Dumnezeu dar deoarece trebuie sa lupte pentru ceva, cultul lor pare a fi cel mai potrivit, cult care il inlocuieste pe Dumnezeu.

                 Ce se poate face pentru ei? Acelasi lucru, trebuie sa ne rugam si ei trebuie sa se roage 

                 Haideti sa rezolvam totul prin intermediul lui Dumnezeu. Prin intermediul lui Iisus care va fi pentru noi asigurarea si certitudinea ca suntem si actinam la unison cu Dumnezeu. Se spune ca numai un inger recunoaste alt inger si pentru aceasta comuniune si identificare a noastra cu El vom fi urati mai ales de cei care nu il au pe El si au doar religia, cultul si ritualul. Este ingrozitor si de neacceptat pentru un astfel de om sa creada ca tu care nu esti asemenea lui ai putea sa il ai pe El.

                 Orice om de pe planeta care spune ca Iisus este Dumnezeu si care se straduieste sa respecte porunca Iubirii este pentru Hristos la fel de pretios ca si ingerii din ceruri, indiferent care ar fi cultul sau/si chiar daca n-ar avea nici unul.

                  Ceea ce ii diferentiaza pe credinciosii crestini si chiar si pe ceilalti , nu este cultul din care fac parte ci faptul daca fac sau nu vointa lui  Dumnzeu. Cei care lupta impotriva altor culte sau religii nu fac vointa Lui. Numai sarpele cel vechi si mincinos lupta impotriva tuturor religiilor si incearca sa le corupa daca nu poate sa le distruga.

                  Eu nu am spus ca un crestin este egal cu un budist. Eu am spus ca un budist care renunta la lume pentru a cauta Adevarul este mai aproape de Dumnezeu decat un crestin care isi afuriseste si uraste fratii din celelalte culte si care in ura si dispretul acesta ajunge sa fie mai aproape de sarpe decat de calcaiul divin. 

              Oare nu vedeti ca Dumnzeu a ingaduit dezbinarea bisericii si ca tot El zdrobeste granitele tarilor?  Pentru ca in turma Lui nu va mai fi nici biserica si nici granite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu