28 mai 2010

INCEPUTUL

                        Invoc toate fortele spirituale ale Creatiei. 

                        Invoc marile aspecte masculine si feminine ale Creatiei. Invoc marile puteri cosmice. Invoc puterea masculina a lui Dumnezeu.

                        Invoc marii ingeri din planul cauzal sori fara sfarsit ai Creatiei.

                       Invoc Marea Intrupare Divina care este Iisus Hristos, Inceput si Sfarsit urma vie a Tatalui in Creatie.

                       Acesta este un mare inceput , binecuvantati voi toti care aveti ceva de spus in Creatie acest nou inceput pe planeta sfanta a lui Iisus Hristos.

                       Binecuvantati pe toti prin care veti manifesta acest Inceput si pe toti care in timp vor beneficia de ceea ce se incepe acum.

                        O voi manifestari divine feminine arhetipale, voi femei macrocsmice desavarsite, energii fara sfarsit, voi va nasteti astazi a doua oara pentru ca va nasteti din inima lui Hristos.

                       O voi aspecte masculine arhetipale, intrupari ale masculinitatii lui Dumnezeu voi va nasteti astazi din nou in numele lui Hristos.

                      O tu Doamne atotputernic intrupat in Creatie, in numele Tau si cu binecuvantarea Ta manifestam de astazi mental proiectul unui miracol divin care v-a inalta la tine mai multi oameni ca niciodata in istoria acestui Pamant. Vom dezvalui si ne vom imbata cu marile Tale puteri si secrete. Vom deschide cerurile in numele Tau si vom pasi alaturi de marii ingeri dar mai ales alaturi de Marea Intrupare, Inger al ingerilor, fascinatie a desavarsitilor, erou nemuritor al vietii noastre nesfarsite. Tu Etern Tata care ai binevoit sa ne numesti pe noi, creatiile Tale, fratii Tai, binecuvanteaza acest proiect uluitor de salvare si mantuire si desavarsire

                       Ii salut si ii chem pe fratii mei eterni din universul cauzal. Acesta este momentul. Vom indrepta totul si nu vom iesi din voia Celui etern. Margaritarele nu sunt pierdute ci sunt vii in inimile noastre. 

                         Arata Tu Doamne Iisuse forma Ta desavarsita si nemuritoare din care toate au izvorat si din care toate izvorasc neincetat.

                        Binecuvantate sunt locurile pe care vor pasi copii Tai pentru ca tu esti cu ei.

                        Binecuvantati toti cei care vor beneficia de darurile Tale.