4 iunie 2010

Crestinismul Viitorului

                Sunt trei aspecte distincte ale crestinismului viitorului pe care vreau sa le subliniez.

               Nu mai este mult pana ce umanitatea va fi pusa in fata primei intalniri oficiale cu fiinte extraterestre, adica fapturi de pe alte planete ale universului fizic, mai avansate decat noi, cu anumite puteri spirituale in special puterea de traslatare aproape spontana intre universul fizic si cel astral. 

              Astept cu nerbadare prima declaratie, prima marturisire a acestor fiinte in privinta lui Hristos. Acesta este intr-adevar un punct fabulos in isotira crestinismului.

          

              Alt factor destul de important si acesta este recunoasterea reciproca a spiritualitatii religiilor si armonizarea acestora. Stiu ca voi inca nu ati acceptat si armonizat in inima voastra nici macar cultele crestine, dar cu adevarat se va naste in curand o religie unica ce le va ingloba pe toate celelalte si care va da fiecareia ce i se cuvine si lui Dumnezeu ce este al Lui. 

 

                Al treilea aspect este acela al aparitiei fiintelor care vor fi una cu Dumnezeu, una cu Hristos, una cu Adevarul si care vor vorbi si vor actiona in numele Lui. Cei care vor asculta aceste fiinte vor sti exact ca insusi Hristos, insusi Dumnezeu vorbeste acolo si mai mult, vor vedea cu ochii lor subtili aceasta realitate. Pe langa aceasta Hristos insasi se va arata multimilor, nu numai unor persone ci multimilor. El deja apare tot mai mult in rugaciuni si vise multor persone daruite si credincioase, dar atunci va fi o veritabila deschidere a cerurilor , pentru binecuvantarea si calauzirea acestei lumi.

 

                  Pentru ca toate acestea sa devina posibile trebuie sa ne desavarsim in iubire si rugaciune.

4 comentarii:

  1. Scuza-ma, dar eu nu vad rostul unor articole atat de aberante. Prima data am crezut ca esti un adept convins al New Age'ului, dar acum mi-am dat seama ca altul e scopul articolelor tale. Spune-mi-l si mie, te rog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce ti se pare aberant, ca oamenii vor avea o relatie directa cu Dumnezeu, cu Iisus mai exact si ca vor parasi religiile si cultele si ritualul? Ca vor incepe sa calatoreasca pe planetele vecine locuite? Ca va fi o singura turma si un singur Pastor asa cum s-a profetit?
    Meet the future friend, meet Jesus!!!
    Care cuvant crezi ca este neadevarat?
    A doua venire este similara cu prima, dar si cu Potopul. O prevestesc mari semne de-a lungul catorva sute de ani, profetii vor striga, cei cu adevarat crediciosi o vor astepta si vor cauta prezenta lui Hristos atat in exterior cat mai ales in interior.
    Iar El nu va mai ridica profeti din randul bisericii pentru ca biserica vrea sa fie autonoma de El, biserica vrea sa fie ea insasi un Dumnezeu. Desigur o va sustine in continuare dar ii va testa credinta si umilinta, mai ales umilinta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Inainte de a vorbi, spune-mi te rog din ce religie faci parte?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt parte din toate religiile si toate religiile sunt parte din mine... :)
    Iisus Hristos sa te binecuvanteze cu iubirea si intelegerea Lui! :)

    RăspundețiȘtergere