5 iunie 2010

Diferenta dintre Ingeri si extraterestri

                      Multi scriitori si cercetatori confunda si explica interventiile biblice ale ingerilor prin contactul cu civilizatii extraterestre. Unul dintre ei este Zecharia Sitchin, autor al “A doisprezecea planeta “si al altor carti foarte interesante care in mod evident contin adevaruri. Sunt de altfel un sustinator al oricarei descoperiri a civilizatiilor de dinainte sau de dupa Potop. Numai ca aceste descoperiri trebuiesc interpretate corect si tinand cont de marile marturii spirituale ce au avut loc intre timp. 

                   Sunt mai multe lecturi obligatorii care ne ajuta sa avem o viziune corecta asupra locului pe care il avem in univers. Printre acestea desigur marii mistici si sfinti ai marilor religii. Hristos ii va unii pe oameni intr-o singura turma. Vom vedea cine sunt cei care lupta impotriva Lui si impotriva acestei uniri.  Desigur Hristos poate totul si ofera totul. Numai ca oamenii nu vor sa il cunoasca pe Dumnezeu. Nu accepta un Dumnezeu care nu s-ar supune canoanelor si imaginii lor. Totusi cine s-ar putea plange ca semnele lui Hristos nu ar prisosi si totusi cine tine seama de ele? Spune-mi cum trebuie sa para in ochii lui Dumnezeu orice ortodox care nu vrea sa recunoasca semnele Lui facute in gradina catolica, dar si invers? Cat sa mai suporte Dumnezeu ingnoranta si intoleranta oamenilor?  Cat sa-i mai suporte pe cei care si-au atribuit monopolul asupra Lui, pe cei care vorbesc in numele Lui fara sa-l cunoasca, pe cei care gasesc motive pentru ura, respingere si dezbinare? Cu adevarat oamenii se vor ridica din nou impotriva oamenilor...   Lumea aceasta se va sfarsi.

                    Rostind Cuvantul primordial Dumnezeu desfasoara primul mare si infinit Univers al creatiei numit si cauzal. Acolo locuiesc toate fiintele arhetipale , de la ingeri pana la toate energiile omniprezente in creatie sau alte creaturi cu puteri macrocosmice.

                   Din acest univers ia nastere apoi universul astral care este asemenea unui cartier in mijlocul unui mare oras care este universul cauzal. Abia din universul astral ia nastere cel fizic care este cu mult mai mic, desi de necuprins cu mintea si infinit raportat la dimensiunile noastre.

                   Absolut tot ce este creat in universul astral si fizic este creat de aceste fiinte ancestrale din universul cauzal care au puterea de a crea lumi, planete si galaxii si chiar fiinte in universul astral si fizic. De ce a hotarat Marele Spirit, Dumnezeu, sa se Intrupeze si odata cu El sau de-a lungul timpului toti marii ingeri sa se intrupeze ca oameni pe acesta micuta planeta este un mister care nu poate fi explicat in cateva randuri. 

                 

                    Ingerii, fiinte ale universului cauzal, slujitori eterni ai lui Dumnezeu, energii primordiale mereu in actiune si omnipotente…

    

                    Extraterestrii sunt creaturi ale universului fizic ca si noi ce au posibilitatea totusi, fiind mai avansate tehnic si spiritual, sa calatoreasca si in universul astral, sa traslateze la vointa intre cele doua universuri. 

                    Evident ca extraterestrii au si ei ingeri, adica astfel de creaturi ale universului cauzal care au grija si calauzesc civilizatia lor. 

 

                  Va veni vremea si a si venit cand cei care nu sunt deja una cu Hristos nu vor avea nimic de spus si mai bine pentru ei va fi daca vor tacea sau daca ar cere cu umilinta binecuvantarea lui Dumnezeu.  Totusi trebuie sa fim mereu atenti pentru ca Hristos este posibil sa insufleteasca pe cine ne asteptam mai putin. El care are oroare fata de orice forma de orgoliu ca suprema cauza a pacatului, nu va cobori decat acolo unde lupta impotriva orgoliului este neintrerupta, acolo unde nu exista lacrimi si iubire si ingenunchere si renuntare El nu coboara; il vom gasi pe El mai degraba printre cei saraci si umili decat printre cei cu puteri si orgoliosi... Da Doamne puterea celor alesi de Tine!!! Trezeste-ti Doamne ingerii si elibereaza-i in numele Tau!   

                   Marea lupta si marea batalie este aceea de a deveni una cu Hristos acum si aici... Nu are nici o importanta cum obtineti asta. Cu adevarat in acest caz scopul scuza mijloacele. Tot ceea ce face ca binecuvantarea lui Dumnezeu sa coboare este bun. 

       Atunci Iisus i-a zis: Întoarce sabia ta la locul ei, că toţi cei ce scot sabia, de sabie vor pieri. 

       Sau ţi se pare că nu pot să rog pe Tatăl Meu şi să-Mi trimită acum mai mult de douăsprezece legiuni de îngeri?    

                                                                                                                                   Jesus - Mat 26 

 

2 comentarii:

  1. Buna! Mi-a placut articolul. Dar de ce ...enigma asta in jurul tau ? Cartea din care citez pe blogul meu este de la editura Shambala. Nu stiu cat de pirat e. Te mai astept la mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu despre ce este vorba, le am pe amandoua. Nu am stiut si le-am comandat pe amandoua crezand ca sunt diferite. :)
    Am scris aici despre asta:http://nibiru-sfarsitul-lumii.blogspot.com/2010/01/o-mica-nemernicie-editurii-shambala.html
    Si mai sunt doua articole despre Steven M Greer :
    1.http://nibiru-sfarsitul-lumii.blogspot.com/2009/11/steven-m-greer-omul-care-stie-totul.html
    2. http://nibiru-sfarsitul-lumii.blogspot.com/2009/11/adevarul-dezvaluit-despre.html
    I-am schimbat titlul chiar acum la a doua. Dupa mica mea postare despre editura Shambala, au scos, cel putin de pe site-ul de unde am comandat, cartea. Ceea ce inseamna ca era pirat, nu exista datele acelea specifice de identificare a unei carti , pentru ca probabil a fost scoasa pentru uzul intern al cursului de yoga...
    Ma bucur daca este o enigma in jurul meu, inseamna ca sunt aproape de marea Enigma...:)

    RăspundețiȘtergere