8 iunie 2010

Hristos se intoarce si crestinii se piaptana

                Uneori ma exaspereaza nebunia aceasta a asa-zisilor crestini, a asa-zisilor slujitori ai Domnului, mai ales ca unii mai poarta si uniforme.

               Hristos se intoarce si ortodocsii il numesc pe Papa inaintemergator al Antichristului. Hristos se intoarce si baptistii spun ca ortodoxia a murit. Marii predicatori nu zic nici pâs despre sfinti in discursul lor, despre sfintii si martirii a doua milenii, poate pentru ca Calvin insusi cel urmarit cu rugul ridica ruguri si el de cate ori putea pentru cei care i se impotriveau.

                Oh, Dumnezeu va baga mana in parul vostru si va va judeca pe toti... Dar va intreb totusi,  sunteti nebuni? Ati innebunit sau ati fost asa mereu? Nu va este rusine? Ati vazut voi cerurile vreodata, vi s-a aratat voua Hristos vreodata? Atunci cum indrazniti sa vorbiti in numele Lui? Cum indrazniti sa propovaduiti ura si dispretul pentru, atentie, pentru crestini, in numele cui? Al cultului vostru?

              Vai voua, vai voua care nu vorbiti despre urmele lui Hristos  in acesti 2000 de ani. Vai voua care nu prezentati crestinismul in totalitatea lui si va credeti superiori celorlalti.

             Incepand cu Pavel si pana la 1054 un mileniu de crestinism. Cui il lasati? Cui lasati sfintii, lacrimile si sangele varsat in aceasta mie de ani? Va e rusine de ea de nu o pomeniti?

             Orbilor unde este Hristos sunt si minunile si profetiile. Nu exista nici un singur cuvant in istoria crestinismului care sa vina de la Hristos nici impotriva catolicismului, nici impotriva ortodocsilor si nici impotriva altui cult.

             Cine este cel care vorbeste prin voi atunci impotriva fratilor vostri? Pentru ca Hristos nu este?

              Va veti trezi si veti abandona pseudoreligia voastra, pentru a deveni slujitori adevarati ai lui Hristos sau veti continua in aceasta mediocritate spirituala patetica si demna de dispretul cerului?

               Unde va duceti? Continuati discursurile voastre desi nimic nu se intampla, nici un semn, nici o lumina nici un porumbel, nici un bolnav nu se videca, nici un mort nu invie? Unde este Dumnezeul vostru? Vreti sa intrati in Imparatie doar pentru ca ii pomeniti numele inainte de masa sau de culcare si ca ii cantati cate un cantec?

               Cum de nu il cautati pe Dumnezeu acolo unde El a lasat semne pentru toti orbii? Cum de nu puteti intelege voia Domnului desi ati imbracat haine negre sau colorate si purtati pe cap tot felul de insemne?

               Nu stiti ca orice inceput trebuie sa fie facut cu El si de El?

               Veti plange si in lumea aceasta si veti plange inca pe atat in lumea cealalta pentru ca nu este loc pentru Dumnezeu in fiinta voastra. E atata viata si sanatate acolo si atat de putine lacrimi, atata dorinta de implinire si maretie si nici un pic de renuntare, si mai mult decat asta, voi sunteti cei care aveti nerusinarea sa vreti lumea chiar in numele lui Hristos. Voi sunteti cei care nu numai ca nu vreti sa renuntati la lume dar vreti sa o dobanditi in numele Lui. Nu va intereseaza decat familiile voastre, decat planurile voastre de viitor, decat copiii vostri. Dumnezeu este o moda pentru voi.  

             Nu ati auzit ca fiul omului nu are nici unde sa-si plece capul? Voi aveti perne pufoase si ii cereti mereu lui Dumnezeu infinit mai mult. Pentru ca voi sunteti crestini, nu-i asa? Crestinii care ii cer lui Dumnezeu lumea!

              Adevarat, adevarat, atata timp ca nu l-ati vazut sau simtit pe Hristos nu ar trebui sa indrazniti sa va numiti crestini si nici copii de Dumenzeu si nici fii si fiice. Pentru ca voi sunteti fii lumii si El nu are nimic de a face cu voi, nu va cunoaste nici azi si nici maine nu va va cunoaste.  Rugati-va pentru frimiturile de la masa copiilor lui Dumnezeu. Ati fost dati in mana acestora in intregime si soarta voastra depinde de ei. 

             Intrebati-va zilnic cate lacrimi ati varsat voi pentru mantuire si pentru suferinta rascumpararii? Pentru ca daca nu il aveti pe Hristos nu aveti nimic. Asa ca puneti mana si cititi macar despre cum erau cei care erau una cu Hristos… Altfel o sa muriti in cuvinte goale, in moda care a devenit Iisus, in neascultarea in care sunteti…  

            Inchei cu comentariul pe care Maicuta Ecaterina nu a catadicsit sa-i dea drumul la ultima dumneai postare intitulata Agenda ecumenista pe val

      Cum credeti ca va deveni lumea o "turma si un Pastor"? 

    Cum credeti ca ii priveste Hristos pe catolici si pe ceilalti crestini care nu sunt ortodocsi?

    Care din randurile pe care le-ati scris vin de la Hristos si care reprezinta punctul dumneavoastra personal de vedere? Credeti ca Hristos il considera pe Papa "inainte mergator al lui Antihrist"?

    Cine este Domnul acestei lumi? Cine conduce aceasta lume?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu