28 august 2010

Profetie despre Romania?

                          " De aceea vă spun că împărăţia lui Dumnezeu se va lua de la voi şi se va da neamului care va face roadele ei. "

                                                                                                                                                 Iisus - Mat 21, 43

                    Aceasta profetie este precedata de pilda lucratorilor rai care au primit o vie sadita de un stapan al casei sale… 

“Cand a sosit timpul roadelor a trimis pe slugile sale la lucratori, ca sa-i ia roadele sale. Dar lucratorii punand mana pe slugi, pe una a batut-o, pe alta au omorat-o, iar pe alta au ucis-o cu pietre….

Din nou a trimis alte slugi, mai multe decat cele dintai, si au facut cu ele tot asa.

La urma a trimis la ei pe fiul sau zicand: Se vor rusina de fiul meu.

Iar lucratorii viei vazand pe fiul au zis intre ei: Acesta este mostenitorul; veniti sa-l omoram si sa avem noi mostenirea lui.

Si punand mana pe el l-au scos din vie si l-au omorat.

 

Deci cand va veni stapanul viei ce va face acelor lucratori?" Mat 21, 33- 40

 

 

 

Apoi Iisus vorbeste de piatra care va fi zidita in capul unghiului. Ori aceasta zidire are loc chiar odata cu Intoarcerea lui Iisus. Piatra ignorata de multi chiar in prezent.

“Cine va cadea pe piatra aceasta se va sfarama, iar pe cine va cadea il va strivi”                                                                                                                                                                                         Mat 21, 44 

 

 

Pregatiti-va sa-l intampinati pe Domnul intregii Creatii. De ce ati ramas in urma cu intelegerea tocmai voi care ati cautat intelepciunea si puterea la capatul Pamantului? 

Eu stiu persoane cu samadhi si kundalini, persoane cu aura imensa si ajna foarte mare, veritabili maestri, care au cazut tocmai pe aceasta piatra si sunt in exil acum. 

Vreti sa cadeti cu totii sau sunteti sa gata sa faceti voia Dumnezeului vostru?

Sa vorbeasca Domnul in zadar si pentru muzica urechilor sau in aceasta cadere si strivire vorbeste chiar de judecata care precede Intoarcerea Lui?

Au oare va veti poticni tocmai de Iisus?

Cat il veti mai ignora si veti crede ca a fost un simplu profet, un simplu maestru spiritual care nici macar nu a vorbit despre mantre si sunete?

Mai bine intrebati-va cat de mare trebuie sa fi fost de n-a vorbit de mantre? Sau a vorbit si n-ati inteles voi? Sau a vorbit de multe altele si inca n-ati descifrat?

                                   Nu este El fiul Omului?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu