30 septembrie 2010

Ce mai spune Domnul. Sa ne iubim aproapele care nu impartaseste aceeasi credinta sau care se roaga diferit!

             

                             Domnul spune: Eu sunt asemenea unui Om bogat care isi ascunde bogatia si apar in fata creaturilor mele asemenea celui mai sarac si mai umil dintre ele si fac pentru cei pe care ii iubesc cele mai grele drumuri in asa fel incat cine ajunge sa ma recunoasca si sa ma dobandeasca se aseamana cu un atlet de performanta care obtine noi recorduri si performante ce par imposibil de obtinut pentru ceilalti. 

Eu sunt asemenea unui parinte care isi creste copii dupa o intelepciune greu de patruns si care ii intareste in aceasta lume in credinta nu cu putere ci cu slabiciuni datatoare de umilinta si care ii desavarseste in ascultare pentru ca ascultarea de Mine este singura cale spre a dobandi Viata.

Eu sunt asemenea unui Mire care pandeste in ascuns inima mireselor si care daruieste fiecareia nu dupa frumusetea ei ci dupa ascultarea si dorinta ei fata de Mine.

 

 Iisus spune sa va atrag atentia ca aceasta este atitudinea pe care El o recomanda fata de celelate religii si biserici. Cea pe care am promovat-o si o promovez in aproape toate postarile. 

Voi trebuie sa cunoasteti mai bine decat ei propriile lor religii altfel veti spune prostii si nimeni nu va va crede si in loc de servicii veti aduce pagube.

Daca vreti sa ajungeti precum ingerii trebuie sa ascultati de ei(de ingeri) pentru ca ei sunt una cu Dumnezeu. 

Si la vremea potrivita veti discuta si direct cu Dumnezeu atunci cand veti face dovada bunei purtari si a situarii fara echivoc pe un drum spiritual.

Asadar imbratisati-i cu iubire pe toti. Nu-i numiti pagani nici pe buddhisti, nici pe hindusi si nici pe musulmani. Numiti-i frati spirituali si observati ca ce aveti in comun este cu mult mai important si mai mare decat ceea ce va separa.

Nu ramaneti in urma cu imbratisarea fratilor crestini. Vad ca va miscati foarte greu.

Adevarat, nu puneti la incercare rabdarea lui Iisus pentru ca va va umili si va ridica pe altii in locul vostru. 

Amintiti-va ca Dumnezeu nu se intoarce ca sa preamareasca biserica voastra, asa cum evreii asteptau sa preamareasca natiunea lor.

El se intoarce pentru cei multi si chiar si pentru ingerii din ceruri si pentru intregul macrocosmos.

Pentru ca tot ce face El are repercusiuni macrocosmice. Pozitive evident. 

V-a pregatit surprize evident , dar ati fost avertizati. Nu numai ca a repetat de o mie de ori sa va iubiti aproapele, dar timp de doua mii de ani toti sfintii repeta mereu si mereu acest lucru.

Iar voi continuati sa judecati aproapele. Si culmea cel mai mult ii dusmaniti pe crestinii diferiti de voi. Intr-adevar, cum ar putea sa intre in ceruri cei care se inchina altfel sau cei care nu urmeaza ritualul vostru?

Cum puteti sa nu va imbratisati fratii din celelalte biserici? Cum puteti gasi argumente pentru asa ratacire?

Nu negati asta am vazut ca toti, din toate bisericile, cu exceptii ce se pot numara pe degete, exceptii care se datoreaza interventiei lui Iisus prin veritabile minuni, deci toti sunteti reticenti in a va imbratisa fratii din celelalte biserici.

Cum sa puteti atunci sa-i imbratisati pe ceilalti din celelalte religii?

Grabiti-va sa faceti aceste lucruri si luati exemplu de la cei care deja o fac.

Iata ce spunea un preot ortodox plin de lumina si de Iisus.

Fiind intrebat cum sa facem sa nu judecam, el a raspuns asa :

Atunci cand vedem imperfectiunea si pacatele celor din fata noastra , sa ne gandim ca noi suntem cu mult mai pacatosi decat ei, sa ne gandim ca noi suntem cei mai pacatosi oameni de pe pamant si ca noi meritam sa ajungem in infern inaintea tuturor celorlalti iar gratia si mila lui Dumnezeu nu ne trimite totusi acolo.

Exista fiinte iluminate si pline de intelepciune in toate bisericile si in toate religiile.  Acestia sunt fratii nostri intru Dumnezeu.

Oare va este frica voua ca Iisus nu rezista la o competitie cu celelalte religii? Atunci sunteti putin credinciosi. Sa nu mai faca El minuni dupa ce doua mii de ani  tot a facut?

Imbratisati-i pe toti ca sa vada ca sunteti fiii Lui si ca il cunoasteti pe El. 

Imaginati-va ca sunteti ambasadorii lui Dumnezeu.

Cum ar trebui sa se comporte acesti ambasadori cu ceilalti din celealte religii?

Sa le spuna ca Dumnezeu ii pacaleste si ii inseala de mii de ani si ati venit voi sa-i botezati si sa-i impartasiti?

Mai ganditi-va si veti vedea ca nu exista alta cale decat aceasta si aceasta este sustinuta de Dumnezeul vostru.

Imi amintesc ca Iisus le spunea celor din infern ca a trimis in nenumarate randuri mesageri la ei si ca uneori a venit chiar personal dar toti I-au intors spatele.

Sunt bloguri care se pretind foarte ortodoxe si au grija sa nu dea drumul nici unui mesaj care vine de la mine, culmea nici acelora in care ii laud si binecuvantez. Vezi Sacciv, Razboi intru Cuvant, Proortodoxia etc 

Adevarat va spun voua, portile cerurilor vor fi pazite pentru voi cu aceeasi strasnicie si nu veti vedea nici macar un fir de nisip al Imparatiei divine. Viza pe pasaportul vostru este imbratisarea pentru ceilalti frati crestini. Nu o dati, nu veti intra.

Sunteti deja zapaciti de falsii profeti care, stupoare pentru voi, poarta hainele propriilor voastre biserici si ii numesc pe frati sectanti si pe alti cautatori in toate felurile si sunt total inchisi fata de Mantuitorul vostru. Nu v-au spus preotii si invatatorii vostri ca Iisus trebuie  sa se manifeste si sa se intoarca chiar in interiorul vostru? Stiu ca ratacirea este atat de mare ca voi mai degraba va doriti sa nu aveti parte de nici un semn. Ca nu cumva sa nu vina de unde nu trebuie, nu-i asa? 

Voi deosebiti Adevarul pipaidu-l. Daca nu are cruce desigur ca nu se poate numi adevar.

Dar ati fost avertizati si chiar voi repetati avertizarile dar nu le intelegeti.

Daca Iisus nu coboara la voi nu aveti nimic. Crestinismul fara Iisus este o religie ca oricare alta si nici macar. 

Ce veti face? Iisus vrea sa ii imbratisati cu iubire pe “sectanti” care sunt in fapt fratii vostri de sange chiar, iar voi nu vreti sa faceti asta. 

Ce veti face? Ce se intampla cu cei care nu il asculta?

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu